Mi történik ha egy nő tovább és tovább halogatja a orvosi kezelést mellrák során? Megfog halni?
Mennyi idő elteltével hal meg egy nő ha soha nem megy el orvoshoz de tudja hogy mellrákos?
Nyugi én nemvagyok rákos de sajnos a barátnőm igen ugyanis nem mer elmenni orvoshoz fél hogy le kell vágnia a haját vagy el kell hogy távolítsák a mellét.
Ettől fél.
Magától a ráktól nem fél.
Kérlek ne térjetek el a kérdéstől.
Ha rosszindulatú, akkor meghal. Volt rokonom, őt kezelték, de olyan fájdalmai voltak és annyira szenvedett, hogy könyörgött, hogy öljék meg. Úgy, hogy a ráktól szerintem nagyobb a félnivaló, a nagynénim is inkább elvállalta, hogy távolítsák el az egyik mellét, de sajnos így sem sikerült a harca.
Netről meg nem diagnosztizálunk
Jajj már, az emberi szervezet, test olyan komplex, nem lehet ezt az internet alapján magadnak diagnosztizálni.
Amúgy volt egy rokonom, aki 30 évet élt rákkal. 50 éves korában diagnosztizálták. Melleit lemütötték, illetve az összes lehetséges kemoterápiás kezelést felvette. Rosszindulatú volt a betegség, és sosem volt jobb, sosem voltak jók az eredményei. Volt áttét több helyen is azt hiszem, 30 évvel később elérte az agyát, és végül elhunyt. De szerintem ez egy rettenesen nagy csoda, hogy konkrétan a rák sosem ment el, és így is, 30 évet élt vele. De amúgy azt is hozzá kell tenni, hogy ő mindig is élte az életét, szóval nem esett ágynak, hogy ő most beteg. Amúgy nagyon szép parókái voltak, jó minőségűek.
A barátnőd nagyon gyerek fejben még. Ha betegség van, akkor pont a haj nem számít. Ha a betegséget meg se próbálják kezelni, és sajnos az adott személy elhuny, akkor pont minden, csak a haj nem fog számítani.
Először is nem érdekel ki mit gondol másodszor nem kamu a kérdés aki nem hiszi el az lessen magára a barátnőm azt mondta hogy ő azért nem megy el orvoshoz mert nem akarja levágatni a haját amit nagy nehezen megnövesztett nem is a ráktól fél hanem attól hogy elveszíti a haját egyébként semmi fájdalmat nem érez egyáltalan hónapok telnek el így...
Az se biztos akkor hogy rákos mert én úgy tudom hogy a rák mindegy milyen fajta akkoris fájdalommal jár.
A netről meg ilyen orvostól üzent vizsgálatról néztük meg le ellenőriztük.
Bár a melle az rendben van egyik nagyobb mint a másik kicsivel a mellbimbó az olyan mintha bentebb menne de mégsem ment bentebb.
tudom hogy ez nem ide tartozik de a barátnőm sokszor izgatta a mellbimbóit az ujjaival és azt mondta hogy azóta tapasztalja ezeket a jelenségeket hogy kicsit olyan mintha behúzodna a mellbimbó.
"aki nem hiszi el az lessen magára"
🤣
A többit meg nem kommentelném, 8 évesekkel nem állok le mellrákról vitatkozni.
Anyámnak kemo után kétszer annyi haja nőtt vissza. Ja,és a mellrákjánál csak sugarat kapott,kemót nem. Azt tüdőrák miatt kapott. Fájdalmakra soha nem panaszkodott,csak annyi volt,hogy ijesztően köhögött és lefogyott,amikor a tüdőrák kiderült. Szerencsére,jobban van.
Ha nem érdekel,ki mit gondol,miért tette fel a kérdést?
A rákot szövettan állapítja meg, semmilyen orvos üzent rovat.
Sőt,néha többször is vehetnek mintát,mire kiderül.
Az emberi test nem szimmetrikus, teljesen normális,ha nem egyforma a két melle,vagy,hogy az egyik bimbója beljebb áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!