Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik ha egy nő tovább...

Mi történik ha egy nő tovább és tovább halogatja a orvosi kezelést mellrák során? Megfog halni?

Figyelt kérdés

Mennyi idő elteltével hal meg egy nő ha soha nem megy el orvoshoz de tudja hogy mellrákos?

Nyugi én nemvagyok rákos de sajnos a barátnőm igen ugyanis nem mer elmenni orvoshoz fél hogy le kell vágnia a haját vagy el kell hogy távolítsák a mellét.

Ettől fél.

Magától a ráktól nem fél.

Kérlek ne térjetek el a kérdéstől.

2023. aug. 12. 10:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár a legtöbb fájdalommal! Ezért veszélyes, mert már amikor fáj, akkor nagy a gáz legtöbbször. Sőt, sokszor nem is tapintható. Szóval bocs, de hülyeségeket beszélsz kérdező. Üdv: egy mammos asszisztens
2023. aug. 13. 11:38
 22/32 A kérdező kommentje:

Egyébként nem úgy érttettem hogy nem érdekelnek a válaszok hanem azoknak írtam akik nem hiszik el a kérdést deha azt mondod utolsó hogy az teljesen normális hogy a bimbó behúzodik (azóta csinálja ezt mióta a bimbóit izgatta szinte mindennap)

Akkor megnyugodtam szerencsére nem rákos akkor mert ezaz egyik tünete de utána néztem jobban kép alapján és egyáltalán nem olyan a melle mint egy mellrákosnak.

Eléggé bevoltunk parázva de szerencsére mindketten megnyugodtunk!

Köszönjük a megnyugtató választ!

Amúgy meg 18éves vagyok a barátnőm meg 17 de kissé gyerekes gondolkodású de ez nemgond senki se nől fel teljesen:)

2023. aug. 13. 11:39
 23/32 anonim ***** válasza:
33%
A bimbó és az emlőn máshol a behúzódás a rák jele! De ezt eddig nem írtad. Amúgy meg üzenem a barinőnek, h ne a haja legyen most a legfontosabb. Nem látott még előrehaladott kifekélyesedett mellett. Na az mindennél undorítóbb. Menjen szépen el kezelésre, majd utána rendbehozza magát. Mert maga a rák, na az aztán elcsúfítja az embert, nem a kemotól lesznek (csak) "rondák".
2023. aug. 13. 11:43
 24/32 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy meg minél tovább vár annál rosszabb. Ha most megy, lehet elég egy sima emlőmegtartó műtét.
2023. aug. 13. 11:44
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
Persze, én meg Csipkerózsika tündérkeresztanyja vagyok, és unikornisokat tenyésztek.
2023. aug. 13. 11:44
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem húzódik be hanem kicsit bentebb megy de nem húzodik be egyáltalán mert képek alapján megnéztük tegnap
2023. aug. 13. 11:45
 27/32 A kérdező kommentje:
És aki rákos annak twljesen bevan húzodva a mellbimbója a barátnőm meg nincs úgy behúzodva söt egyáltalán nincs csak kicsit kiisebb a mellbimbója keskenyebb azótaamiota izgatta és csomót is nèztük a mellèben èsnincs benne egysem...
2023. aug. 13. 11:46
 28/32 A kérdező kommentje:
És nem is váladèkozik a bimbója
2023. aug. 13. 11:47
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
#27. Akkor mif@szért irtad előbb ezt: " tudja hogy mellrákos mivel a neten megnéztük hogy mik a tünetei és nála mindenegyes tünet stimmelt" ???
2023. aug. 13. 11:49
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor ketten 17 meg 18 létetekre olyan fogyik vagytok, hogy nem tudjátok használni a guglit, ha már egyik nap minden tünet stimmel, másnap megy egyik sem?!🤣
2023. aug. 13. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!