Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Roxanelle-től lehet 2 menstruá...

Roxanelle-től lehet 2 menstruáció közötti minimális vérzés?

Figyelt kérdés
A mensim első napján kezdtem el szedni, 2 hét után (3napja) inkább délelőttönként észre vettem, hogy minimálisan vérzek. Abba is hagytam. Régen is szedtem akkor nem volt semmi problémám. Lehet ettől?
2023. aug. 2. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülyeséget csináltál, hogy abbahagytad, kavarod össze a szervezeted…

Attól, mert régen nem tapasztaltál ilyet, még normális és gyakori jelenség. Roxanelle-t szedek évek óta, amikor elkezdtem, másfél hétig dőlt belőlem a vér, az első hónapot kb. végigpecsételtem, 2. hónapban semmi különös, a harmadikban is volt kicsi pecsételés. De emlékeim szerint ezeket nőgyógyász is elmondja, ill. a tájékoztatóban is benne van.

2023. aug. 2. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Meghalt időközben a nőgyógyászom októberre kaptam időpontot. Nem szedek többet ilyet.
2023. aug. 2. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké, természetesen dönthetsz így, csak írtam, hogy olyan miatt hagytad abba, ami egy gyakori mellékhatás, viszont múló probléma.
2023. aug. 2. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Viszont így, hogy abba hagytam meddig lehet ez a vérzés?
2023. aug. 2. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A jó ég sem tudja, ráadásul végig sem szedted a levelet. Ne lepődj meg azon se, ha esetleg rendesen meg is jön, bármi lehet.
2023. aug. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!