Roxanelle fogamzásgátlót szedek, szerintetek?
Sziasztok!
Most tartok az első levélnél. Elolvastam a betegtájékoztatót, ami szerint az első szemtől véd, ha a menstruáció első napján kezdem szedni, így is tettem. Mindig pontosan szedem (max fél órás szünet csúszott be egyszer vagy kétdzer), és a második héten már együtt voltunk a barátommal. A dokim nem momdta, hogy az első levél után hagyjuk csak el a kiegészítő védekezést, csak azt, hogy kövessem az útmutatót.
Most szedem a placebo tablettákat, így most kellene "menstruálnom". Ma szedtem be a 3. szemet, de még nem jött meg a vérzés, és aggódom. Alapvetően csak 5 nap múlva kellene, hogx megjöjjön, de ilyenkor a gyógyszer miatt ez nem számít tudtommal (Korábban Misseet szedtem, és ott is 3 hétre jött meg)
Tesztet sajnos majd csak később tudok csinálni, mert holnap esélytelen, hogy hozzájussak, és a dokinál is utána kérdezek, de egyelőre titeket kérdezlek... Szerintetek nagy az esélye annak, hogy teherbeestem? Vagy lehet, azért vacakol a dolog, mert ez az első levél? Esetleg normális, hogx nem a 2-3. placebonál jön meg a vérzés, hanem esetleg a 4-5-6. napon? (Erről nem ír a tájékoztató, ha jól emlékszem) És mi van, ha nem a placebo tabletták alatt fog megjönni? Ilyen előfordult már valakivel?
Előre is köszönöm!
Normális, ha csak a 4-6. napon jön meg, nekem legalábbis volt ilyen. Úgy tudom, hogy ha már az aktív tablettákat is el kezdted szedni, akkor valószínűbb, hogy kimarad, már nem fog megjönni, viszont áttöréses vérzés lehet.
A tabletta betegtájékoztatójában nem hiába van az, ami, kizárt, hogy ha aszerint szedted, nagyobb az esélyed, mint több hónapnyi szedés után.
Szia! Köszönöm a választ!
Végül megvonásos vérzés kezdődött az 5. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!