Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon még fognak nőni a...

Vajon még fognak nőni a melleim? Nem a szüléstől, hanem maguktól

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva leszek 18 és nagyon apró melleim vannak és nagyon önbizalomhiányos vagyok miattuk. Én azt olvastam 18 éves korig ki kell fejlődjenek, utána már nem fognak. Ez igaz? Fognak még nőni? Vagy letehetek róla?
2023. júl. 31. 12:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%

Sokan,többek között én is a kis ciciket részesítik előnyben!

Örülj, hogy nem fölvarratni kell plasztikán!!!

2023. júl. 31. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem fog. Mar menstruacio korul kialakulnak a lanyok.

Sajnalom, hogy a nagy mell kizarolagossaga van mindenki arcaba tolva. Pedig sokkal jobban oltozkodhetsz, es nagy esellyel formasabb is.

Nekem akkor lett tul nagy, mikor pont minden modell, szexbomba kismellu volt, a divat is kizarolag nekik allt jol. Nyolcvanas evek.

Vilagos, a kozepes vagy kicsit nagyobb, amit szeretnel. Azert egy esetben teltebb lehet a mostaninal. Ha netalan a jelenlegi ugy ekkora, hogy se nemi eletet nem elsz, se magadtol nincs rendszeres orgazmusos, akkor meg lehet teltebb magahoz kepest.

Azonos testsuly mellett depressziv vagy maganyos idoszakban ugyanaz a melltarto nagy ram, ha a libidom eros, olyankor pedig nagyobb kosar kell. Mar beleszamitva az egy cikluson beluli meretvaltozast.

2023. júl. 31. 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy fog. Több olyan volt középiskolás osztálytársnőm van, akiknek pici volt a cicijük 18 évesen és 5 év múlva láthatóan nagyobb cicikkel jöttek osztálytalira de nem azért mert kitömették szilikonnal hanem azért mert megnőttek.
2023. júl. 31. 14:41
 4/14 A kérdező kommentje:

De az enyémmel nem az a baj hogy kicsi. Hanem alig van.

Olyasmi mint ennek a csajnak, csak egy picit nagyobb. Tényleg csak egy nagyon picit.

[link]

2023. júl. 31. 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

1-es vagyok

Nyugi, semmi hátrányod sincs!!!

👍💖

2023. júl. 31. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha hìzol, nőni fog a melled is.
2023. júl. 31. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Van egy magyar lány aki Angel Hott néven filmezett pár éve és pici mellei voltak most Miranda néven van fent rosszlányokon és hatalmas csöcsei vannak. Mondjuk felszedett pár kilót de még mindig nem kövér csak már nem olyan vékony mint régebben.
2023. júl. 31. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

Nemhogy örülnél neki, ezt komolyan mondom.

A kis mellnek kizárólag előnyei vannak:

- nem kell melltartó - vagyis nem kell azon szenvedned, milyen fazont válassz, ami megtartja a nagy mellet

- nem fáj a hátad 0-24

- felvehetsz dekoltáltabb felsőt - vagy bármilyen felsőt

- bátran sportolhatsz anélkül, hogy fájna vagy le-fel ugrálna

Nekem is irtó kicsik, hála az égnek.

Ezer előnnyel jár.

2023. aug. 1. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

Vigyél be napi 100 gramm fehérjét és mondjuk 70 gramm zsírt normális táplálkozással. Egy próbát megér, ugyanis attól, hogy hivatalos felnőtt leszel, a szervezeted nem tudja és egyénenként eltérően működnek.

Ha mégsem nőnek sincs gond. Sose ez alapján választanék magamnak társat. A fenekedre pedig mindig büszke lehetsz, ha teszel érte, hogy kerek legyen. Vonzóbb is, ha te éred el és nem csak egy adottságod van.

2023. aug. 7. 06:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Szedj fogamzásgátlót, attól szokott nőni sokaknak. Magától már nem fog, legfeljebb ha hízol.
2023. aug. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!