Mitől függ a menstruáció alatt, hogy nappal, vagy éjszaka erősebb a vérzés?
Hat nem vagyok szakerto, de gondolom a meh nyalkahartya vastagsagaval van osszefuggesben a mennyiseg. Valoszinuleg hormonok.
Igen, a gravitacio miatt van, h amikor felkelsz az agybol, akkor "kifolyik" egy nagyobb mennyiseg.
En tamponbol L-eset hasznalok nappalra, a nagy ejszakai betetet nem igazan hasznalom. Inkabb kozepes nagysagut az is eleg.
Én úgy úgy vagyok kérdező, mint te. Nekem sem brutál erős a vérzésem, éjszakai nem igazán kell, nappal is a normál. Valóban nem kell óránként szaladgálnom cserélni, sosem ázok át, 3-4 óránként cserélem higénia miatt én is. Szerintem alkatú kérdés. Anyum sem volt brutál vérző típus.
Szerintem ez a normális. Van egy barátnőm, ő inkontinencia vastag betéttel, és super plus legnagyobb betéttel is 1-1,5 órát bír, és 7 napig van neki így. Nem is értem, hogy nem vérzett még el. Ez biztos, hogy nem normális dolog, tuti van valami hormon gondja, csak nem vizsgáltatja ki, mert “neki ilyen” és kész. Beletörődik. Én nem tenném, de mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!