Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az éjszakai betétet reggel...

Az éjszakai betétet reggel mindenképp ki kell cserélni?

Figyelt kérdés
Ha pl. betettem éjszakára egy hosszú, éjjeli betétet, de nem ment bele vér, vagy csak nagyon kevés, lehetek még kövi nap nappal is abban? Vagy reggel mindenképp ki kell cserélni?

2023. jún. 27. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Reggel ki kell cserélni.
2023. jún. 27. 08:11
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem hiszem hogy ki kéne cserélni. Csak a nedvszívó képessége max még a hossza más. Nem lesz tőle semmi bajod ha az marad. Nekem voltak olyan erős folyásaim hogy éjszakai betétet kellett nappal is betennem
2023. jún. 27. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Csereld ki. Nem higenikus! Reggel tegyel be nappali betetet / vagy hasznalj tampont - es csereld 3-4 orankent, a verzes eröseggetöl függöen.

Következö ejszaka egy uj betetet rakj.

2023. jún. 27. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy szem ver sincs, akkor is rosszabb, mint a hasznalt fehernemu. Egy befulledt betet.
2023. jún. 27. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez most komoly? Napközbe akkor is cserélem 3-4 óránként ha nem telt meg. Most gondold el hogy 6-8 óráig feküdtél úgy hogy bent volt és még azt hordanád órákig?!
2023. jún. 27. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Én nem szoktam cserélni. Tök felesleges ha nem véres annyira.
2023. jún. 27. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
izzadtság, nedvek ott érlelődnek főleg ilyen melegben, bacitanya. Cseréld ki inkább.
2023. jún. 27. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem ki kell cserélni. én legalábbis minden reggel kiveszem a betétet akár van rajta akár nincs. és napközbe is gyakran cserélem. fő a biztonság.
2023. júl. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!