Lányok! Hogy lehet elkerülni az éjszakai menstruációs baleseteket?
Lehetséges megoldások:
- tampon + betét egyszerre
- kehely (+ betét, vagy mensibugyi)
- törölközőt magad alá terítesz
- állítasz be ébresztőórát mondjuk 3-4 óránként, hogy direkt felkelj cserélni
- Betét mögé hátra beteszel még egy kisebb betétet jobb-bal irányba
- Vatta a betétre
- Dupla bugyi, hogy szorosan tartson
- A vér anatómiai folyásirányának ellentétes iránnyal fekszel le
Na és ebből válaszd ki a megfelelőt, ugyanis a pontos körülményeket nem fejtetted ki :D
Ez nyilván a kérdezőnek nem opció, mert ő valószínűleg alvás közben vérzi össze az ágyát. Mondjuk amit írsz az elég meredek. Meztelenül aludni?! Meg tényleg nem aggódsz, hogy valamelyik alvópózban mégis kijön? Amikor állsz fel és veszed fel a bugyit de még nincs fönt, akkor sem vérzel még? Mennyi idő míg megindul? Mindenesetre elég furcsa, hogy van ilyen...
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy hozzászólt, ment a zöld 🥰 A meztelenül alvás ilyenkor nálam nem opció. Bármikor, bármilyen testhelyzetben jön a vér nálam éjszaka, az első 2-3 napban elég bőségesen és a szélrózsa minden irányába (bocsi az esetleges túlzott szemléltetésért). Nem semmi, hogy valakinek fekvő helyzetben abszolút semmi nem jön, ilyenről még nem is hallottam. Jó neked #2 😯 A tampont nem szeretem,a törölközőt is volt, hogy mosni kellett, aztán jó lenne a mosnivalót csökkenteni. Erről a dupla betétes opcióról még nem hallottam,amit az #1 írt,de megpróbálom. A mensi bugyin is gondolkodom, hogy beruháznék rá,de még nem szántam rá magam.
Még egyszer köszönöm a tippeket!
Nekem tampon és tisztasági betét kombó, és 7 órával felhelyezés után ébresztő, hogy cseréljek.
Próbáltam éjszakai betét, 2x éjszakai, 2 bugyi, szoros bugyi, szoros kisnadrág, stb stb. Mindig kifolyt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!