Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Hogy lehet elkerülni...

Lányok! Hogy lehet elkerülni az éjszakai menstruációs baleseteket?

Figyelt kérdés
Kinek milyen praktika vált be az éjszakákra, hogy elkerüljétek a nem kívánatos foltokat?

2023. márc. 26. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Lehetséges megoldások:

- tampon + betét egyszerre

- kehely (+ betét, vagy mensibugyi)

- törölközőt magad alá terítesz

- állítasz be ébresztőórát mondjuk 3-4 óránként, hogy direkt felkelj cserélni

- Betét mögé hátra beteszel még egy kisebb betétet jobb-bal irányba

- Vatta a betétre

- Dupla bugyi, hogy szorosan tartson

- A vér anatómiai folyásirányának ellentétes iránnyal fekszel le

Na és ebből válaszd ki a megfelelőt, ugyanis a pontos körülményeket nem fejtetted ki :D

2023. márc. 26. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Nekem fekve nem folyik, szóval meztelenül alszom ugyanúgy. Reggelre meg odakészítem a bugyit betéttel, és mikor felállok, fél óra alatt csurig lesz a betét reggel.
2023. márc. 26. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Ez nyilván a kérdezőnek nem opció, mert ő valószínűleg alvás közben vérzi össze az ágyát. Mondjuk amit írsz az elég meredek. Meztelenül aludni?! Meg tényleg nem aggódsz, hogy valamelyik alvópózban mégis kijön? Amikor állsz fel és veszed fel a bugyit de még nincs fönt, akkor sem vérzel még? Mennyi idő míg megindul? Mindenesetre elég furcsa, hogy van ilyen...

2023. márc. 26. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
#3 lekopogom még sosem lett olyan az ágyam, és fekve feneket megemelve veszem fel a bugyit, és akkor indul meg, ha felállok, gravitáció tudod.
2023. márc. 26. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Nagyobb kehely+ betét. Ha ez sem elég, akkor a bugyira még egy boxer szerű alsó (nem tudom mi a neve, nőknek is árulnak hasonlót) vagy/és betét.
2023. márc. 26. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy hozzászólt, ment a zöld 🥰 A meztelenül alvás ilyenkor nálam nem opció. Bármikor, bármilyen testhelyzetben jön a vér nálam éjszaka, az első 2-3 napban elég bőségesen és a szélrózsa minden irányába (bocsi az esetleges túlzott szemléltetésért). Nem semmi, hogy valakinek fekvő helyzetben abszolút semmi nem jön, ilyenről még nem is hallottam. Jó neked #2 😯 A tampont nem szeretem,a törölközőt is volt, hogy mosni kellett, aztán jó lenne a mosnivalót csökkenteni. Erről a dupla betétes opcióról még nem hallottam,amit az #1 írt,de megpróbálom. A mensi bugyin is gondolkodom, hogy beruháznék rá,de még nem szántam rá magam.

Még egyszer köszönöm a tippeket!

2023. márc. 26. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Nekem tampon és tisztasági betét kombó, és 7 órával felhelyezés után ébresztő, hogy cseréljek.

Próbáltam éjszakai betét, 2x éjszakai, 2 bugyi, szoros bugyi, szoros kisnadrág, stb stb. Mindig kifolyt :(

2023. márc. 27. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Akkor van még az inkontinencia betét is, sokkal többet bír mint a sima éjszakai
2023. márc. 27. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!