Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fél év után első menstruáció...

Fél év után első menstruáció furcsa?

Figyelt kérdés

fél éve nem volt menstruációm, 3 hónapja PCOS-el diagnosztizáltak, az egyik petefészkemen szőlőfürt szerű apró ciszták vannak.

Gyógyszert nem kaptam, de szigorú diéta +edzések mellett az orvos meg aakrta látni megjön e 3 hónapon belül.

Pont sikerült,megjött tegnap.

Azonban nagyon erős, nagyon fáj a hasam is. Amitől megijedtem az az, hogy nagyobb alvadt vér darabok távoznak belőlem. Bicsánat ha undorító leszek, de olyan is volt ma reggel, hogy úgy nézett ki mint egy giliszta, olyan hosszú volt és egy része nem is vét,hanem i kább tömör hús színű,szét sem ment.

Mi lehet ez? Eléggé meg vagyok ijedve.

valaki akinek PCOS-e van tapasztalt ilyet?

24N

2023. márc. 24. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Az egy úgynevezett megcsomósodott vér. Akkor szokott lenni ha valakinek erős a menstruációja. Pl nekem is van pedig nincs pcosom.

Ha nagyobbak ezek az alvadt vérdarabok mint egy 50 forintos és többször is jön akkor nőgyógyászhoz érdemes elmenni. De addig normális.

2023. márc. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!