Ez befolyásolná a menstruációt?
Be szeretném iktatni a mindennapjaimba a citromos vizet (sima viz + kezzel facsart citrom), de nem tudom ez mit okozna a menstruációmba. Azt már tapasztaltam hogy ha iszok nagyjabol par nappal elotte kesik van mikor egy hetet és olvastam is hogy a citrom erre nagy kihatással van. Szóval ha beiktatnám a mindennapjaimba egy idő után újra beállna? Vagy össze vissza jönne meg? Tapasztalat vagy egyéb tanács?
Egyébként egyrészt a fogyás miatt (-15 vagy -20 jgt akarok leadni) és a vitaminok miatt is szeretném inni.
Hol olvastál ilyen hülyeséget, hogy a citrom hatással van a menzeszre?
Amúgy ettől fogyni sem fogsz, a fogyás ugyanis kizárólag a bevitt kalória mennyiségétől függ.
Az ég világon semmi köze hozzá. Se lefogyni nem fogsz napi egy pohár citromos víztől és a menstruációs ciklusodhoz se lesz semmi köze.
Ha késik akár egy hetet is, az nem attól van, mert előtte ittál, hanem hormonális okokból.
😂😂😂
Ne igyon éhgyomorra citromos vízet. Sőt, napi szinten se igyon azt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!