Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után nem érzek semmit...

Szülés után nem érzek semmit szex közben, milyen szakorvost kell felkeresni?

Figyelt kérdés
Szültem és azóta kitágultam odalent. Sokszor nem érzek semmit sem én sem a párom. Ha be is nedvesedek annyira h egyáltalán nem érzek semmit. Milyen orvost kellene felkeresnem ilyen problémával? Nőgyógyász azt mondta h szépen meggyógyult minden és semmi baj nincs ott. Már lassan 2 éves lesz a gyerekem és így nem akarom leélni az életem hogy egyszer csak lecserél a férjem egy szűkebb fazonra. Lelkileg nyomorult érzés.

#szex #szülés #Nemérzeksemmit
2023. júl. 12. 01:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Van itthon gésagolyóm is, amit használtam, csináltam intim tornát is, de csak itthon( nem szakemberrel). Egyik sem segített. Nem vagyok túlsúlyos soha nem is voltam. A szex előtte nagyon jó volt. Mikor rászorítottam még jobban élvezte a párom, de sajnos hiába szorítok rá már semmit nem lehet érezni... Nőgyógyásztól kell beutaló, ha tovább kell mennem? Plasztikára pl? Az önbizalmam a béka hátsója alatt van így kicsit félek is az egésztől, de nem maradhatok így örökké.
2023. júl. 13. 00:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire befolyásol bármit is, de szakadtam és varrtak. Szétnyílt egy helyen a varrat és fityeg egy bőrdarab a gátamból. Erre a nőgyógyász azt mondta ha nem tetszik plasztikáztassam. Nem tudom ez befolyásolhat esetleg bármit. Az önbizalmam ez is tönkre vágja.
2023. júl. 13. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kegel gyakorlatokat,intimtornákat próbáld meg. Vannak krémek,tabletták amik segíthetnek.

Ha mész legközelebb a nőgyógyászodhoz feltétlen említsd meg neki a fennálló problémát,vagy akár egy kérdés erejéig egy szexológussal is beszélhetsz.

Ha semmi nem oldja meg ezt,akkor a hüvelyplasztika segíthet,ha ennyire beleszeretnél merülni ebbe. Fő,hogy ne pánikolj rá erre!

2023. júl. 13. 15:35
 14/16 anonim válasza:
25%
Mond a párodnak, öklözzön. Nyúljon fel könyékig, akkor talán érzel valamit. Meg nyelve van, nem?
2023. júl. 13. 16:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Az öklözés egyáltalán nem tetszik. Van hogy a sima sex is fáj vagy nem érzem vagy fáj. Néha guggolás közben látom a méhnyakamat. Így ha olyan pozícióban próbáljuk pl kutya akkor néha fáj, mert a méhnyakamat "ütlegeli".
2023. júl. 15. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Na ugye, hogy nem is volt olyan fontos a gyerek:DD
2023. júl. 24. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!