Miért lett erős hasgörcsöm szex után?
Sziasztok
20 éves vagyok, tegnap együtt voltam a párommal és szex közben/után eszméletlenül elkezdett görcsölni az alhasam… teljesen olyan volt mint mikor megjön és görcsöl
Mostanában kene megjonnie a menstruaciomnak, nem pontos teljesen a ciklusom, de 26-32 nap között szokott megjonni és már benne vagyok ebben
Lehet csak a mensi előrejelzése volt, amire rásegítettünk és ezért volt ilyen intenzív?
Tudom hogy lehetnek más okai a fajdalomnak, de érdekel hogy ez okozhatja e
Ismerem a szokásainkat, voltunk ennél már rosszabbak is…
A méhem lehet érzékenyebben reagál a mensi közeledtével?
Hát ennek most utánanéztem, de a hasgörcs az egyetlen tünet így nehéz lenne diagnosztizálni ilyesmit :)
Viszont a kérdésre sajnos nem kaptam választ hogy a mensi közeledte miatt lehet e ez a hasfájás?
Szia!
Nem tudom, hogy mikor voltatok ennél rosszabbak, de a méhszáj az feljebb húzódik és megpuhul ovuláció körül és lejjebb esik és megkeményedik menszesz előtt/közben. Szóval, ha az a fázisod másik szakaszában történt, akkor simán lehet, hogy ennél rosszabbat is kibírtál már, viszont most megzúzódhatott a méhszájad. Az pont ilyen menszesz fájdalmas görcsökkel tud járni.
Uhh köszönöm, igen egyébként ovulacio környéken szoktuk “elengedni” magunkat mert akkor nedvesebb vagyok, jobban kívánom stb.
Alapjáraton párom méretei feszegetik a határokat, lehet hogy akkor nem éreztem úgy hogy “ütne”, és márcsak a görcsre figyeltem fel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!