Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 x szültem 44 eves vagyok....

2 x szültem 44 eves vagyok. Az orvos azt mondta 10 cm a méhem es ez nagyon nagy. Ez hatalmas baj? Kb 2 cm vastag a nyálkahártya / 22 napon/ irt fel cerezettèhez hasonlò gyogyszert bevált valakinek?

Figyelt kérdés

én Németországban élek 1 éve , most voltam

Itt elősször nőgyogyasznál mivel valami hormonproblemam van mert a mensik 40 napokra jön meg es 10-14 napig tart .

2 x szültem 44 eves vagyok. Az orvos azt mondta 10 cm a méhem es ez nagyon nagy. Kb 2 cm vastag a nyálkahártya / 22 napon vagyok / bár ő nem kérdezte a korábbi menzeszt. Küretet mondott hogy ez megoldaná a vérzészavart vagy egy totál progeszteron tartalmu cerezette tipusú gyogyszer amit mindig kellene szedni hogy ne legyen menstruaciom ..kicsit aggodom a mèhnagyobbodas miatt is.. màr volt küretem anno de az sem segitett a menstruacion elvagyok keseredve ès fèlek

ma 14:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!