Miért lett erős hasgörcsöm szex után?
Sziasztok
20 éves vagyok, tegnap együtt voltam a párommal és szex közben/után eszméletlenül elkezdett görcsölni az alhasam… teljesen olyan volt mint mikor megjön és görcsöl
Mostanában kene megjonnie a menstruaciomnak, nem pontos teljesen a ciklusom, de 26-32 nap között szokott megjonni és már benne vagyok ebben
Lehet csak a mensi előrejelzése volt, amire rásegítettünk és ezért volt ilyen intenzív?
Tudom hogy lehetnek más okai a fajdalomnak, de érdekel hogy ez okozhatja e
Szex közben mindenféle jó kis hormonok szabadulnak fel és van olyan közte is, ami fájdalomcsillapító szóval simán lehet, hogy szex közben nem érezted és csak a végén jött ki.
1-2 napig tart általában, ha csak sima zúzódás, ha tovább tart akkor mindenképp menj nőgyógyászhoz.
9-es vagyok
Akkor simán lehet, hogy "ütött" is :(
Néha nekünk is előfordul, de akkor-ott nem tűnik fel, hanem miután kihúzta, és "lehiggadtunk". Szívás, figyelünk rá (főleg én, mert nekem fáj :D), de néha megfeledkezünk róla.
Dilo mondom van valami baj! Tudom senki nem akar arra gondolni hogy valami leprát elkaphatott, mert ez stigmatizál. De ha egyszer szarul vagy, az már nem lehet attól (pláne ennyi idővel az aktus után), mert valaki egy kicsit keményebben megtunkolt.
Olyan tunkolásokat én is szoktam csinálni, amit akkor nagyon élveznek, azt utána görcsöl (van hogy a többedik hüvelyi orgazmus miatt, van hogy simán keményen nekifeszük a péniszem a hüvely hugyhójag felőli falához -ahol amúgy a G pont is van elvileg-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!