Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lett erős hasgörcsöm...

Miért lett erős hasgörcsöm szex után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

20 éves vagyok, tegnap együtt voltam a párommal és szex közben/után eszméletlenül elkezdett görcsölni az alhasam… teljesen olyan volt mint mikor megjön és görcsöl

Mostanában kene megjonnie a menstruaciomnak, nem pontos teljesen a ciklusom, de 26-32 nap között szokott megjonni és már benne vagyok ebben

Lehet csak a mensi előrejelzése volt, amire rásegítettünk és ezért volt ilyen intenzív?

Tudom hogy lehetnek más okai a fajdalomnak, de érdekel hogy ez okozhatja e

2023. júl. 11. 06:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szex közben mindenféle jó kis hormonok szabadulnak fel és van olyan közte is, ami fájdalomcsillapító szóval simán lehet, hogy szex közben nem érezted és csak a végén jött ki.

1-2 napig tart általában, ha csak sima zúzódás, ha tovább tart akkor mindenképp menj nőgyógyászhoz.

9-es vagyok

2023. júl. 11. 08:02
 12/29 A kérdező kommentje:
Egyébként is mensiznem kene lassan úgyhogy úgy gondolom a görcs meg fog emiatt maradni
2023. júl. 11. 08:05
 13/29 anonim ***** válasza:
Simán amiatt van, hogy meg fog jönni.
2023. júl. 11. 08:41
 14/29 A kérdező kommentje:
Csak furcsállom, mert szex közben nem szokott fájni sosem, most pedig úgy begorcsoltem és teljesen az a mensis görcs érzése van, nekem mindig nagyon erős, kabult vagyok a gorcsoktol mindig, de előtte nem szokott jelentkezni csak közben
2023. júl. 11. 09:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Mindenesetre várok hogy meg jöjjön mert időben ott tartok, amúgy sem napra pontos úgyhogy van ideje megjonni, nem tudom azt mondani sem hogy késik
2023. júl. 11. 09:04
 16/29 anonim ***** válasza:

Akkor simán lehet, hogy "ütött" is :(

Néha nekünk is előfordul, de akkor-ott nem tűnik fel, hanem miután kihúzta, és "lehiggadtunk". Szívás, figyelünk rá (főleg én, mert nekem fáj :D), de néha megfeledkezünk róla.

2023. júl. 11. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
Menstruacio elott eppen lehet erzekenyebb a mehed. A partner merete, pozitura, hevesseg szamithat.
2023. júl. 11. 19:19
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Chlamidia, Tripper, Ureaplasma, Mycoplasma vagy ezek kombinácioja esetleg valami full más
2023. júl. 11. 23:29
 19/29 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg, 29. Napnál tartok, hasamat érzem még mindig, nem folyamatosan, néha néha begorcsol kicsit
2023. júl. 13. 11:56
 20/29 anonim ***** válasza:

Dilo mondom van valami baj! Tudom senki nem akar arra gondolni hogy valami leprát elkaphatott, mert ez stigmatizál. De ha egyszer szarul vagy, az már nem lehet attól (pláne ennyi idővel az aktus után), mert valaki egy kicsit keményebben megtunkolt.

Olyan tunkolásokat én is szoktam csinálni, amit akkor nagyon élveznek, azt utána görcsöl (van hogy a többedik hüvelyi orgazmus miatt, van hogy simán keményen nekifeszük a péniszem a hüvely hugyhójag felőli falához -ahol amúgy a G pont is van elvileg-)

2023. júl. 13. 21:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!