Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lett erős hasgörcsöm...

Miért lett erős hasgörcsöm szex után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

20 éves vagyok, tegnap együtt voltam a párommal és szex közben/után eszméletlenül elkezdett görcsölni az alhasam… teljesen olyan volt mint mikor megjön és görcsöl

Mostanában kene megjonnie a menstruaciomnak, nem pontos teljesen a ciklusom, de 26-32 nap között szokott megjonni és már benne vagyok ebben

Lehet csak a mensi előrejelzése volt, amire rásegítettünk és ezért volt ilyen intenzív?

Tudom hogy lehetnek más okai a fajdalomnak, de érdekel hogy ez okozhatja e

2023. júl. 11. 06:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
...de nem tart napokkal utána is. 10-15 perc azt elmúlik
2023. júl. 13. 21:43
 22/29 A kérdező kommentje:

Szerintem csak a mensi miatt gorcsol de valahogy meg nem jött meg… a hét végéig még időben van mondjuk..

Elkapni nem kaphattam semmit, mert állandó a partnerem és neki is én állandó vagyok

Viszont egy szélesebb körű vizsgálatot már szerettem volna csináltatni, mert gyanus hogy nagyon kevés (1 nap erős) mensim van és ehhez viszont iszonyatos fájdalom társul aznap, olyan szinten hogy pl másnap nem emlékszem egyatalan hogy mi történt abban a pár órában míg nem vettem be a fájdalomcsillapítót

2023. júl. 13. 22:19
 23/29 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, akkor mindenképp menj el nőgyógyászhoz és csináltass egy vér panelt. A női hormonokat kétszer kell mérni, a menstruáció 2-5. napján és a ciklusod-7 nap környékén (tehát pl 28 napos ciklusnál 21-22. napon). Ha nem kér ilyet az orvos, akkor menj máshoz. Nekem ösztrogén dominanciám van, ami felborítja szépen a dolgokat, és először nincs diagnosztizáltak, mert akihez elmentem ránézett a menstruációs leleteimre és mondta, hogy nincs ezzel semmi baj. De amúgy pl ha felmész a synlab honlapjára is, akkor ott is ilyen csomagok vannak. Sok sikert!
2023. júl. 13. 22:53
 24/29 A kérdező kommentje:

Mivel fiatal vagyok ezért 2 éve azt mondta hogy sajnos ez fiatalon előfordul és elég a fájdalomcsillapító mert a hormonok okozzak bizony…

Viszont akkor még ennyire nem volt durva, hónapról hónapra szinte egyre jobban faj és egyre kevesebbnek tűnik a mensi… ami már aggodalomra ad okot nekem

2023. júl. 13. 23:02
 25/29 anonim ***** válasza:
20 éves vagy, mostmár lehet diagnózist felállítani. Csak ne bébitabival gyógyítsanak, mert az csak elrejti a problémát, és amikor leállsz vele, akkor minden visszajön. Ha megint elküld, akkor menj át máshoz. A hormonokat is lehet kezelni, akár gyógyszeresen akár gyógyszer nélkül diétával és kiegészítőkkel (ki miben hisz és milyen orvost fog ki)
2023. júl. 13. 23:18
 26/29 A kérdező kommentje:
Én semmiféle hormon tablettát nem szeretnek használni, a legjobb lenne kihagyni az életemből, mert közeli ismerősöknek/családtagoknak vannak rossz tapasztalataik sajnos
2023. júl. 13. 23:21
 27/29 A kérdező kommentje:
Ma sikeresen megjött, de vegem, annyira nagyon nem faj hogy haldokonék, de aggaszt az hogy a menstruaciomban néha van pár “darabka”… nagyon ijesztő és különböző színűek (van sötét vörös, rózsaszínesebb)… nagyon kevés de van aki még ilyen helyzetben van?
2023. júl. 15. 16:40
 28/29 anonim ***** válasza:

Biztos vannak még ilyen helyzetben, de te laikusként ne akard magad se egészségesnek se adott betegségben szenvedőnek diagnosztizálni

El kell menni egy másik orvoshoz.

2023. júl. 15. 17:15
 29/29 anonim ***** válasza:
20-as! Akkor az tőled kap el "valami lepràt", aki a veled való "tunkolàs" után görcsöl 🤔?
jan. 16. 20:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!