Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem múlik el a menzeszem! Mit...

Nem múlik el a menzeszem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
SZEPTEMBER 17.-én jött. azóta ugyanúgy minden nap megvan. ez még csak a második menstruációm, az első 13 napig tartott... aug 20.-án jött meg először, és pontosan jött meg a mostani. foghatom arra hogy még nem állt be? Egyszer csak abba marad.. volt valakinek ilyen? nőgyógyászhoz nem megyek, csak ha a harmadik is ilyen hosszú lesz..
2010. okt. 13. 17:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is keress fel egy nőgyógyászt.

Persze,kellemetlen dolog,de az egészség csak fontosabb,mint a kényelem.

Kérd meg az orvost,hogy óvatosan vizsgáljon meg,mert szűz vagy!

15/L

2010. okt. 13. 19:22
 22/27 anonim ***** válasza:
igen velem volt, ilyen, életem második menstruációja, két hétig tartott! én nem ijedtem meg, tudtam h még nem állt be, meg nekem előtte egy kimaradt. szal azt gondoltam most bepotolta :D
2010. okt. 13. 20:02
 23/27 anonim ***** válasza:

Gyerekek! Van itt néhány nagy tévedés.

1. Nincs kimaradt vérzés "bepótlása". 2 hétig menstruálni (pontosabban 7 napnál tovább) nem normális. Van olyan, hogy 8-9 napra még rámondják, de csak vizsgálat után szabad rámondani, anélkül nem. Ki kell zárni a bajt.

2. Ez nem felesleges vér. Lehet vérszegénységet és vashiányt kapni. Már attól is lehet, ha valakinek havonta nagyon erős a vérzése, még akkor is, ha csak 5 napig tart. Akárhonnan nézed, ez vérveszteség. Normális esetben a szervezet regenerálódik, de többször 13 nap után erre képtelen.

3. Az orvos köteles megvizsgálni, de a betegnek joga van bármit visszautasítani, amit nem akar, a vizsgálatot és a kezelést is. Más kérdés, hogy érdeked, hogy megvizsgáljanak, mert senki nem lát beléd.

4. Szeptemben 17-e óta majdnem 1 hónap telt el, 14-e van. Pénteken már a következő menzesznek kéne megjönni, te pedig 1 hónapja vérzel. Nagyon nagy felelőtlenség ezzel nem orvoshoz menni. Ha anyukád tényleg tud róla, és nem visz el, ő még felelőtlenebb.

2010. okt. 14. 10:18
 24/27 A kérdező kommentje:

jó... akkor elmegyek holnap.

(ma nagyon erős volt, még az éjszakai sem volt elég...)

köszi mindenkinek, ha valakit érdekel, majd elmondom mi volt...

2010. okt. 14. 14:33
 25/27 A kérdező kommentje:

és azoktól kérdezem, akik járnak nőgyógyászhoz:

mire figyeljek mielőtt megyek? hogyan készüljek?

köszi ://

2010. okt. 14. 14:35
 26/27 anonim ***** válasza:
mit mondott az orvos?
2010. okt. 17. 01:23
 27/27 A kérdező kommentje:
hétvégén nem tudtunk bejelentkezni..
2010. okt. 18. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!