Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem múlik el a menzeszem! Mit...

Nem múlik el a menzeszem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
SZEPTEMBER 17.-én jött. azóta ugyanúgy minden nap megvan. ez még csak a második menstruációm, az első 13 napig tartott... aug 20.-án jött meg először, és pontosan jött meg a mostani. foghatom arra hogy még nem állt be? Egyszer csak abba marad.. volt valakinek ilyen? nőgyógyászhoz nem megyek, csak ha a harmadik is ilyen hosszú lesz..
2010. okt. 13. 17:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kedves 18:01-es! Ez nem úgy megy, hogy ha nem akarod nem nyúlnak hozzád. Az orvosnak kötelessége megvizsgálni!!!!!
2010. okt. 13. 18:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Igen, tájékozatlan vagy még (persze érthető, hisz csak 13 éves vagy).

A menstruációs vérnél nem azért nem okoz problémát az elvesztése, mert az a vér már felesleges", meg "használt", hanem azért, mert NORMÁLIS esetben a vérveszteség jelentéktelen. Viszont ha egy hónapja vérzel, ráadásul nem is csak egy-két csepp van, hanem rendesen folyik, akkor az egyáltalán nem egészséges. Jó kis vashiányos vérszegénységet okozhat.

2010. okt. 13. 18:10
 13/27 A kérdező kommentje:

melléfogtál mert nem 13 vagyok. 15 leszek.

jó. akkor MAJD megyek... orvoshoz.

2010. okt. 13. 18:16
 14/27 anonim ***** válasza:

nekem annyira fájt hogy azt mondtam ne :S

de akkor megértettek engem. bocsi nem nagyon értem ezt és bocsi h hülyeséget írtam

2010. okt. 13. 18:20
 15/27 anonim ***** válasza:

Bocs, nem tudom honnan szedtem, hogy 13 vagy. Biztos a 13 nap kavart be, vagy nem tudom.

De nem értem miért kell ennyire ellenségesnek és parasztnak lenni. Írtam egy szerintem kielégítő és hasznos választ a TE érdekedben, erre itt puffogsz.

A te dolgod, mikor mész orvoshoz, nem nekem lesz bajom. Mi csak tanácsoltunk vmit. De jó lenne, ha legalább édesanyádnak szólnál a dologról.

2010. okt. 13. 18:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Ne félj,az orvos nem azért van ott, mert élvezi, ha látja a puncidat!!!
2010. okt. 13. 18:26
 17/27 A kérdező kommentje:

mi az h puffogok? egyáltalán nem írtam semmi ellenségeset, a megfogalmazásban sem volt semmi... nem használtam nagybetűt meg 300 felkiálltójelet..

semmi gond, köszi a segítséget :)

2010. okt. 13. 18:27
 18/27 A kérdező kommentje:

:D

tudom, de akkor is.:S

anyukám tudja, már az elejétől.

2010. okt. 13. 18:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Miért félsz az orvostól?
2010. okt. 13. 18:34
 20/27 A kérdező kommentje:

nem félek, mert ha muszáj, akkor persze megyek. (egyelőre még 1-2 napot várok, meg nem is fáj sehol)

csak kellemetlen. azt meg hogy miért : már leírtam

2010. okt. 13. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!