Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Hogyan múlik el...

Lányok! Hogyan múlik el GYORSAN a menzeszem?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 14:24
 1/7 anonim válasza:
Olyan nagyon GYORSAN úgyse fog elmúlni, vagyis ez változó.
2010. márc. 30. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudod szabályozni. Esetleg akkor ha fogamzásgátlót szedsz.
2010. márc. 30. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
dehogynem!!! citromlét igyál, meg citromot egyél. nekem beválik. és a bnőimnek is. próbáld ki. :)
2010. márc. 30. 19:19
 4/7 anonim válasza:
Én úgy tudom a citromlé késlelteti, a babérlevél főzet viszont előre hozza a menszit. Az esküvőm előtt én babérlevél főzetett ittam mert akkor tájt kellett volna megjönni de én szerettem volna hamarabb letudni, így esküvőm előtt pont el is múlt:)
2010. márc. 31. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor most késlelteti vagy gyorsan elmulasztja?
2010. márc. 31. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Minél többet mozogsz(torna)annál hamarabb kiürül és a görcsök is csökkennek.
2010. ápr. 1. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
ne írjatok már hülyeséget!! saját tapasztalatból mondom, hogy ha sokat mozogsz, illetve tornázol.. az csak jobban megerősíti a vérzést. És tovább fog tartani!! a citromlé jó rá, meg egyél sok citromot. a babérlevél főzetet nem tudom, h jó e rá. de nekem is épp most meg van, szóval majd kipróbálom, hogy milyen. De perpill az előbb ettem meg egy citromot. Ha nem lenne jó rá, én sem eszegetném.
2010. ápr. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!