Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem múlik el a menzeszem! Mit...

Nem múlik el a menzeszem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
SZEPTEMBER 17.-én jött. azóta ugyanúgy minden nap megvan. ez még csak a második menstruációm, az első 13 napig tartott... aug 20.-án jött meg először, és pontosan jött meg a mostani. foghatom arra hogy még nem állt be? Egyszer csak abba marad.. volt valakinek ilyen? nőgyógyászhoz nem megyek, csak ha a harmadik is ilyen hosszú lesz..
2010. okt. 13. 17:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

"nőgyógyászhoz nem megyek"

Aki hülye, szenvedjen.

2010. okt. 13. 17:48
 2/27 A kérdező kommentje:

azért nem, mert még gyerek vagyok, be kell állnia. ha ez van, akkor minek? ha a következő is ilyen lesz, akkor persze megyek.

egyéb ötlet? tapasztalat?

2010. okt. 13. 17:49
 3/27 anonim ***** válasza:

hátén 13 évesen voltam már...pontosan emiatt mert több mint 1 hónapja volt meg és nagyon sok és egyáltalán nem akart elmúlni...mire beértünk a kórházba a frissen betett betétem már teljesen szétázott alattam:S

szóval ha nem mentünk volna el akkor kitudja lehet sose múlt volna el magától:S

2010. okt. 13. 17:51
 4/27 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy még nem állt be, de akkor sem normális, ha ilyen sokáig menstruálsz! Mindenképpen menj orvoshoz!!!
2010. okt. 13. 17:59
 5/27 A kérdező kommentje:

utolsó! és a kórházban (jézusom) mit csináltak amitől elmúlt? :S

köszi

2010. okt. 13. 17:59
 6/27 A kérdező kommentje:

azaz utolsó előtti. bocs.

jójó, majd megyek. de most nagyon zsúfolt a programom

2010. okt. 13. 18:00
 7/27 anonim ***** válasza:
És az esetleg nem jut eszedbe, hogy vérszegény leszel mondjuk, ha egy hónapig folyamatosan vérzel? Ne legyél már butus. Vannak gyermeknőgyógyászok is. Menj el egyhez sürgősen! Anyukád tud róla?
 8/27 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz orvoshoz menni? Ez valami bajt jelez,ha ilyen sokáig menstruálsz!!!
 9/27 anonim ***** válasza:

hát mint a nőgyógyásznál, benyúltak:S még szűz voltam és nagyon szűk is és nagyon fájt:(

de nem mindenkinél ilyen gondolom mert valakinek tágabb

na érted :$

és írtak fel gyógyszert amit szednem kellett és elmúlt

amúgy meg ha megmondod h ne nyúljanak hozzád akkor szerintem nem fognak ha rendesek

2010. okt. 13. 18:01
 10/27 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek. ja, és a vérszegénységre azért nem gondolok, mert az olyan vér, amit alapból nem használna már a szervezetem, mert azt ki kell löknie, tehát nem seb.. bocsi, de... tájékozatlan vagyok :$

és. voltam már nőgyógyásznál. Brrrrrr.

Olyan szégyenlős vagyok, hogy a 8 éve legjobb barátnőm előtt sem vagyok hajlandó levenni a pólómat, még úgy sem, ha van alattam melltartó. na most képzelheted, hogy milyen volt amikor egy idegen (és ellenszenves) nyanya nyúlkált Ott... Pfff :"(((((

2010. okt. 13. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!