Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy nem tudok fogyni?

Lehet hogy nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Hiába edzek heti 7x es probalok egészségesen étkezni napi 1,5 l iszok de vagy csak hizok rá vagy semmi. Március óta csinálom ezt de semmi. Van valami tanácsotok?

2023. jún. 20. 19:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem eszem szerintem sokat és kb 2022-2023 ba 7 cm nöttem. Hasra szoktam edzeni online felületen és azt eszem amit anyukám főz és sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem emelett zöld teát is nagyon sokat szoktam inni
2023. jún. 20. 21:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Látszólag nem látszik a plusz kiló annyira szóval nem tűnt fel senkinek de volt hogy már alig ettem hogy fogyjak
2023. jún. 20. 21:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy lány vagyok és menstruálok már
2023. jún. 20. 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:

10-es: Ha az én gyerekem 10 kilót hízna fél év alatt NORMÁLIS étkezés mellett, akkor biztos megkérdezném legalább a háziorvost, hogy ez így OK-e.

Az, hogy nem eszel sokat, az mit jelent? Írnod kellene néhány hétig, hogy pontosan miből mennyit eszel és a háziorvos/dietetikus az alapján meg tudja mondani, hogy mi a gond, min kéne változtatni.

Online hasra edzés nem edzés. Semmit nem mozogsz, sportolsz ezen kívül? Anyukád miket főz? Zöld teát iszol? Üvegest (Nestea)? Az tele van cukorral. Csipszet, csokit, mekit, édességet, üdítőket stb. mennyit iszol/eszel, milyen gyakran? Kolbászféléket, rántott húst, pörköltöt, krumplis tésztát, ilyesmiket szoktatok enni vagy inkább natúr sült húst salátával, főzeléket, krémleveseket stb.?

Szüleiddel beszélj erről, ha úgy érzed túlsúlyos vagy (magasságod és súlyod alapján az vagy), sajnos így 3 mondat alapján felelősségteljesen senki nem tud itt neked tanácsot adni.

Ha azt sem tudod mi az a kalória és hogy kell azt számolni akkor így online senki nem fogja tudni ezt így 2 perc alatt elmagyarázni, sajnálom. Viszont nulla tudással nekiállni fogyókúrázni a te korodban egyenes út az evészavarhoz. :-(

2023. jún. 20. 21:16
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Hét centit nőtt, 10 kilót gyarapodott, az nettó három kilós gyarapodás, ha egy állandó magasságù felnőttre vetíted. Plusz a serdülőkorban alakul ki a csúcscsonttömeg 50 százaléka.

Oké hízott nettóban három kilót.

Kicsit végy vissza az adagokból, oszd el öt kis részre a napi táplálék bevitelt, ne hagyd ki a reggelit, mozogj napi 40 perc cardiot.

2023. jún. 20. 21:34
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Aha, ezt a mondatát olvastad: "de volt hogy már alig ettem hogy fogyjak"? Annyi evészavaros tini van, én továbbra is arra biztatom, hogy beszéljen a szüleivel és keressenek fel szakorvost, aki majd mindent figyelembe véve segít, ha szükséges.
2023. jún. 20. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Velem is ez volt. 34 vagyok,egy kisgyerek anyukája,terhesseg alatt sem jött vissza. Neked nem ajánlom, de én vegetáriánus vagyok. A gyümölcs is hizlal. Azt is keveset és csak reggel. Én is ugyanígy híztam,mint te. Nem vittek el sajnos akkor orvoshoz. Visszagondolva, sokat ettem mellé. Mellesleg a puffasztott rizs és társai is kuka. Ezek üres kalóriák. A folyadék csakis tiszta ásványvíz. Egyébként a jól és gondosan osszevalogatott fefa étrend sem hiányos. Egész terhessegrm alatt semmi gond nem volt ezzel és utána sem. Mindenkepp endokrinologus kellene. Nezessetek pajzsmirigyet is. 164 cm es 53 kg vagyok.
2023. jún. 21. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Vega
2023. jún. 21. 14:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Teljesen jó súlyod van, de lehet hogy vizesedsz.
2023. jún. 27. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!