Miért nem jött még meg a mensim?
Figyelt kérdés
Már 2 hete nem jött meg a várt menstruációm. A terhesség nem állhat fent. Lehet az eseményutáni tabi az oka amit még 2022 szeptemberében vettem be? Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy mi lehet a gond. Az előző hónapban is késett vagy 1 hetet. Nem értem :/2023. máj. 1. 15:27
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Nem lehet, hogy elkezdődött a klimax, és az borítja fel a ritmust?
2/8 A kérdező kommentje:
Az lehetetlen. 17 vagyok
2023. máj. 1. 15:55
3/8 anonim válasza:
Akkor meg lehet, hogy még nem állt be rendszeresre?
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig mindig rendszeres volt, de mióta bevettem a tabit azóta kezdődött ez a gond. Arról tudok, hogy eléggé felborítja a ciklust, de már azt hittem rendbejött, úgyhogy nem tudom mi lehet a gond.
2023. máj. 1. 16:31
5/8 anonim válasza:
Mostanában nekem is késett, nem tudom az okát. Nekem szokott stressztől is késni, vagy ha beteg vagyok stb. Ha nem rendeződik, akkor menj el dokihoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
2023. máj. 1. 20:00
7/8 A kérdező kommentje:
Sajna még mindig nem jött meg :/
2023. máj. 3. 18:41
8/8 anonim válasza:
Az esemény utáninak szerintem rég ki kellett ürülnie a szervezetedből és a késést nem ez okozza. Én 30 elmúltam,de mivel sosem szedtem semmilyen hormonális fogamzásgátlót, így nekem sem olyan mindig a menstruációm, mint az óramű. Ami miatt csúszni szokott nálam: stresszesebb, mentálisan megerőltető időszak a munkában, magánéletben, amikor megváltoznak az étkezéseim és hajlamos vagyok össze -vissza enni, meg sz*rul alszom.
17 évesen szerintem nincs mitől tartani, lehet, hogy egyszerűen még nem állt be nálad a rendszer. Nőgyógyász tud megnyugtatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!