Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vártnál egy héttel hamarabb...

Vártnál egy héttel hamarabb jön meg a mensim?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat sírok, stresszes egy kicsit az életem a párkapcsolat terén is. Előfordul, hogy néha késik, de olyat még nem tapasztaltam, hogy előbb jött volna meg. Ráadásul elkezdtem itthon edzeni, napi fél óra eddig a teljesítményi időm, és nem eszem meg iszom annyit mint amennyit eddig szoktam. Előfordulhat, hogy előbb jön meg ezek miatt?

2023. ápr. 3. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Stressz miatt inkabb kesni szokott.
2023. ápr. 3. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Lehet a stressztől is vagy az életmódbeli változásoktól, de lehet mindezektől független is.
2023. ápr. 3. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Stressztől régebben nekem is késett, újított annyit, hogy mostanában van, hogy hamarabb jön meg.
2023. ápr. 3. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
23%
Nekem eddig is mindig totál változott ez. Volt hogy négy nappal előbb jött meg. Most harmadik napja késik. Igen, sajnos ez ilyen. De minden befolyásolhatja. Nincs kőbe vésbe hogy pontosan 28 nap... 21-32ig bármikor megjöhet ha az embernek olyan életszakasza van ami befolyásolja.
2023. ápr. 3. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!