Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 leszek nem sokára es a...

Vmsgy.Evi kérdése:

18 leszek nem sokára es a mensim hamarosan 3 eve meg lesz. Kerlek nyugtassatok meg azzal hogy mitol lehet az allabi problemam:?

Figyelt kérdés

2022.10.-óta vezetem hogy mikor van ovulaciom.

Altalaban akkor alhasi fajdalmam van par napig , es ez a tojas feherjes atlatszo valami jon belolem…

Na de amit nem ertek hogy

2022.10.-től 2023.01.ig azaz 3 hónapig az ovulációm 18.-tól kb 22.-23.-ig tartott.

Viszont januar utan ez mar elhúzodott,, es az elozo honapban is meg az azelottiben is 20.-án vagy 24.-én volt ovulaciom ami nem 23.-án ért véget ahogy meg januárban…hanem 28.-án vagy 30.-án.

Es ez ugy aggaszt…ez normalis??

Most menstruáltam 20.-ált el. Viszont 20.án kellene hogy az ovulaciom meglegyen…

Mondjatok h ez nem baj mert mar annyit stresszelek emiatt😭

Es kerlek ne nézzetek le….tudom h ezzel mar tisztaban kellene lennem,de vannak akik nem kaptak felvilagositast😀 ugyhogy az ertelmes valaszokat nagyon megkoszonom!

2023. ápr. 24. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, ha vannak minimális tolódások. Lehet stressztől, gyógyszertől, de sok minden mástól is. Ha nincs semmi más gondod akkor nincs mitől tartanod
2023. ápr. 24. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ovuláció sincs feltétlen minden hónapban, a legtöbb nőnek nincs is semmilyen tünete.
2023. ápr. 24. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis.
2023. ápr. 24. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Van barátod? Szoktál élni szexuális életet?
2023. ápr. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!