Ma megyek eloszor nogyogyaszhoz 17 eves vagyok ujjazason kivul semmi mast nem csinaltam meg nagyon felek hogy petefeszek rakom van vagy barmilyen mas rosszindulatu daganat mert sokat faj a hasam hogy nyugtassam le magam?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 08:03
1/6 anonim válasza:
A petefészek daganat leggyakrabban 55-60 éves kor között alakul ki, illetve korai stádiumban tünetszegény, tehát nem gondolnám, hogy rákos vagy.
A hasfájás egy olyan tünet, aminek 1000+1 oka lehet.
2/6 anonim válasza:
Szerintem feleslegesen ne aggódj. Lehet hogy mástól van problémád, de ezt az orvos természetesen majd elmondja. Sok minden mástól is fájhat ez ember hasa. Próbálj meg pozitívan gondolkodni. A vizsgálattól se félj, nagyon megértőek a dokik és figyelnek rád. Remélem minden rendben lesz, és sok sikert!
3/6 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1109..
Kísértetiesen hasonló ez a kérdés....
4/6 A kérdező kommentje:
Elvileg minden rendben van vagyis gondolom csinalt ultrahangot mindenre azt mondta hogy szep tiszta
2021. ápr. 19. 16:37
5/6 anonim válasza:
Szia kedves kérdező,látom hogy voltál azóta dokinál,hasi ultrahangot csinált vagy hüvelyit?!
6/6 anonim válasza:
Kérdező, azóta még mindig sokat fáj a hasad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!