Petefészek Daganat van a papírra irva de elvileg egy
ciszta ami teniszlabdányi nagyságú már ez mit jelent
TVS: ut. 72x35x45 mm, mèh mellet48x66 mm-es solid
resistentia ? Ki tudná ezt meg mondani nekem? Jo indulatu
vagy rossz? Nemsokára mütenek
1/13 A kérdező kommentje:
CA 125-H4 erröl tud valaki valamit?
Az a baj, hogy az orvosod tudja a legjobban, hogy mit és miért írt rá, ezért vele próbáld mindig megbeszélni. Az orvosok egy jó része képtelen normálisan kommunikálni a beteggel, ezért érdemes erőteljesen kérdezősködni.
Azt sem mondták, miért műtenek? Mivel nézték? Hüvelyi UH-val?
A hüvelyi UH nem képes 100% jóindulat-rossz indulat differenciál diagnózisra, ezért ha kiműtik, szinte biztos, hogy beküldik szövettanra és ott fog eldőlni ez a kérdés biztosra.
2021. márc. 8. 00:13
A biztosat majd műtét után a szövettan mondja meg, de ez jó nagy. Remélem minden rendben lesz, jobbulást kívánok!
2021. márc. 8. 07:29
A 2. kérdésed tumormarker. Ha az magas, még mindig nem jelenti azt, hogy rákról van szó, mert pl endometriózisban is magas. Egyértelmű diagnózist a szövettan fog mondani.
2021. márc. 8. 12:39
5/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm szèpen hogy írtatok nekem. Vissza mentem az orvoshoz újból meg nèzettem azta daganatott de már teniszlabda nagyságú bont azèrt nèzettem meg mert napok ota fáj a hasam nem birok enni aludni ès ha el is mulik akkor csak max 1orára aztán megin fáj max fèloráig megin elmulik meg fály. Hajnalban a legjobb rosszabb. Ügyes levettèk a verem múlthét pénteken de ma hívtuk az orvost de azt mondta hogy majd csak jövöhètre jön meg max Keddre. Ez szerintem elèg sok idő 🥺. Aztán elmondtuk az orvosomnak hogy fály a hasam nehezen alszok ès nem mulik azt javasolta hogy mennyünkbe a sürgössègire vagy meg mütenek soronkivül vagy nem. Hát èn meg nemfogok a sürgösègin ülni hajnalokig mig élnem döntik hogy osztályra e tesznek vagy nem. Ha nem görcsölne ugy a hasam azt mondanám lehet hogy legyen. De igy tutira nem akarok ott a széken szenvedni örülök ha el tudok kènyelmesedni az ágyamban a hasammal. Köszönöm hogy irtatok. Az orvosom nem mond semmit annyira gyorsan beszél hogy nem lehet felfogni hogy mivan!!.. Most azt nem tudom hogy ha megis jön a vérvétel akkor meik nap mütenekmeg igazából már elege fály ès igazából fèlek de attol fèlek hogy addig fogják húzni halasztani mig miattuk bajom nem lessz.
Ha az orvosod komolyan venne, ezzel a problémával a lakhelyedhez legközelebbi nőgyógyászati klinikára irányított volna. A helyedben felhívnám a női klinikát, amelyik relatíve közeledben van és ott érdeklődnék, mert nem mindegy, hogy nőgyógyász-sebész kezébe kerülsz vagy egy hentesébe.
2021. márc. 10. 14:30
7/13 A kérdező kommentje:
Igazad van keresek is a neten egy nőt
8/13 A kérdező kommentje:
Tud valaki Nyíregyházán női kliniját ajánlani vagy egy női nőgyogyászt akinek van magán rendelése meg kórházban is dolgozik?
9/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok kiderült debrecenben uh-n , hogy endometriozusom van az okozza a fájdalmat tegnap előt meg mütöttek már ithon vagyok lábadozom remélem soha tőbbet nem alakul ki arakérem az istent hogy ne alakuljonki nagyon szörnyü
Jó, hogy rendes kezelést kaptál, de el kell keserítselek, ez bizony kiújulhat többször is. Úgyhogy itt nem zárult le a történet. Most jön a hormon terápia. Kitartást és jó egészséget kívánok!
2021. ápr. 10. 09:37
Kapcsolódó kérdések: