Hogyan nyugtassam meg a lányomat?
Nem főorvosokat kell kérdezgetni, meg neten keresgélni, hanem el kell mennie a bőr és nemibeteg gondozóba. Ha magától nem gondolt erre, akkor vidd el te.
Az meg egyenesen hülyeség, hogy meghal 2 hónap alatt.
Ekkora hülyét!
Talán hiteles forrásból kellene tájékozódni, nem a bulvárszennyből!
Igen, a condylomat a hpv felelős, DE (!) a condyloma hátterében a hpv 2 (rákra nézve) ALACSONY rizikófaktorú típusa, a 6-os és a 11-es áll!
Azaz kellemetlen, makacs fertőzés, de nég véletlenül sem halálos!
A nőgyógyász leecseteli és ha megerősödött az immunrendszere, a szervezete simán legyőzi.
Nem kéne a HPV-t a HIV-vel kevernie.
Mindenképp nőgyógyász és egy pszichológus.
Nem szabad egyből rettegni és a legrosszabbra gondolni, mert nem szabad, azzal magának nem tesz jót.
Nekem 21 évesen a doki méhszájsebet állapított meg...23 évesen járkáltam nőgyógyászhoz, mert visszatérő fertőzéseim voltak, együttlétek után véreztem, fájt, görcsöltem. 2 év telt el, mire kiderült, hogy a méhszájamban polipom van, amire azt mondta, hogy mivel régóta ott van, lehet rosszindulatú is...
Ideges, stresszes voltam, de igyekeztem az immunrendszerem erősíteni, mást nem tudtam tenni. 2 hónapra rá megműtöttek. Sima hüvelyi úton műtöttek, de mivel a műtét után görcsöltem, erősen véreztem, így nekem csináltak egy laparoscopiát is, mert attól tartottak, hogy megsértették a méhem. Szerencsére minden rendben volt, és a szövettanban sem találtak semmi kórosat. Bár a polip önmagában sem jó, mégha jóindulatú, akkor sem. Annyit mondtak hogy bármikor visszajöhet. Nem koncentrálok erre, erősítem az immunrendszerem és egyelőre nem jött vissza sehova se.
Az a baj, hogy sok baromság van fent a neten. Jó tájékozódásra,de nem arra, hogy diagnosztizáljuk magunkat. Próbáld meg megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, a dokik tudni fogják a dolgukat. Ne a negatívra koncentráljon, mert azzal csak negatívat vonz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!