Égető, csípő érzést, irritációt érzek a hüvelyemnél, viszont folyásom egyáltalán nincs. Ez mitől lehet?
Hat nem hatott. De nekem fura, ha nogyogyasz ajanlotta fertozesre a huvelyflora helyreallitot, mert ez altalaban ilyenkor mar keves.
Orvoshoz kene menni, kenetet vesz, aztan majd azalapjan felir valamit.
Hat figyelj, akkor hasznald el a kliont. Talan ez volt eddig a legertelmesebb otlet, meg ha csak ranezesre is irta fel.
Nem fog szerintem kiszaritani, a huvelykup amugyis urulni szokott, ami plusz folyassal jar.
Velem is uez történt. Csak közti vérzés tünettel odamentem a nőgyógyászhoz, emellett nulla betegségérzéssel, egyéb tünettel. Azt mondta, hogy mivel 13.napon volt a közti vérzés, így ez normál is lehet. Ám zöldessárga fluor miatt felírt macmirort, és utána gynophillust. Macmiror után szintén semmi bajom, tünetem nem volt. Ám, egy gynophillus után a 2.napon iszonyat viszketés, égő érzés, sebérzés fájdalom, ami fokozódott. Visszamentem. Azt mondta, vszinu allergia. Hozzatette vizsgalat utan, hogy nem tudja, hogy gombas, vagy bakteriális fertőzésem van e, de akkor felir egy gombaelleni szert, mert az elmondott tüneteim most olyanok. Szerintetek?????
A gyogyszertől hasmenésem, hányingerem van. Most nem értem, a gynophillustol kaptam egy komoly fertőzést?! Amugy az a szép, hogy ezen a szaron még mellékhatás sincs feltűntetve sem a tájékoztató papíron, sem a dobozon. Aki szintén ettől lett beteg, írja már meg, hogy mi lett vele, legyen szíves!
4-es, én végül a Klion d100-at használtam el, és utána jobb lett, most úgy tűnik minden rendben azóta.
5-ös ez szomorú hogy a te orvosod is csak tippelget, én is csak ilyenekkel találkoztam sajnos. Nekem biztos nem a Gynophilus okozta a kellemetlenséget, csak szimplán nem hatott nálam valószínű. Te sztem vmelyik összetevőjére érzékeny lehetsz, de biztos nem az okozta magát a fertőzést. Valószínű a gyógyszer segíteni fog majd, kitisztít, aztán tudsz regenerálódni lent utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!