Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erre csak én vagyok büszke?...

Erre csak én vagyok büszke? Lányok :)

Figyelt kérdés
Nkm nem olyan régóta van meg és nagyon jó érzéssel tölt el. Akkor is ha görcsöl a hasam meg átázok, de büszke vagyok rá, hogy ez van. Persze nem mindig fogok neki örülni, de erre más is így gondol? :)

2023. ápr. 6. 06:52
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy teljesen normális testi funkció. A pukizásra is büszke szoktál lenni?
2023. ápr. 6. 07:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen persze. Nyilván nem úgy értettem, hanem sokan szégyellik de úgy vagyok rá büszke, hogy nem sajnálom, hogy ez nekem van.
2023. ápr. 6. 07:04
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Jaj, már megint egy 13 éves...
2023. ápr. 6. 07:06
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Uramisten...
2023. ápr. 6. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Regen en utáltam ha megvan most 18 evesen szexualis elet melett en is nagyon orulok h mindig megjon
2023. ápr. 6. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

Erre nem kell büszkének lenni, mert normális testi folyamat, és nyugi, amikor felállni alig bírsz a görcsöktől, vagy a random napodat cs.szi szét, akkor nem büszke leszel, hanem a pokolra kívánod az egészet.

14 évesen én is, jaj, megjött, de király - 16 évesen meg már, oké, de még mennyi éven át kell szenvednem vele? Pedig nekem normális erősségű a vérzésem, meg a görcs is eléggé oké, egy fájd. csill. elég, de amikor szalagavatón ezzel kellett szrozni a nagy ruhában, vagy random nyaraláson persze, hogy megjött, és nem tudtam úszni, mert 1-2-3. napon nem tűröm meg a tampont/kelyhet, stb.

Alig várom, hogy végre elmúljon, mert semmit nem ad az életemhez, csak elvesz.

2023. ápr. 7. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Istenem de gáz ez a sok lehurrogó megkeseredett ember. Igenis legyél büszke rá, ha így érzed és soha ne szégyelld. Ez egy olyan dolog, ami tök természetes, ugyanakkor rengeteg nő van, aki örülne neki ha megjöhetne neki vagy ha rendszeres lenne. Soha nem szabad ezt tabutémaként kezelni és bizony, legyél boldog miatta, ha ezt érzed.

Persze, lehet lesz majd amikor unod, rosszkor jön meg, vagy valami mellékhatása van, ami kellemetlen. De mivel te ilyen egészségesen és nyíltan tudod ezt kezelni, sokkal könnyebb lesz rajonnod ha valami baj van és el tudsz menni kezeltetni.

Mindezt úgy mondom, hogy endom van, bizony van hogy pokolian görcsölök, minden bajom van stb, de attól a menstruáció nem rossz dolog.

2023. ápr. 8. 01:34
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne álljatok ennyire negatívan a dologhoz. Akinek fájdalmas, görcsöl, az nem oké irány a nőgyógyász. Akinek meg azzal van baja, hogy vérzik pár napig, persze megértem, tényleg szar néha, de hát úgyse lehet vele mit kezdeni, minek rágörcsölni hogy jaj de utálom. Örüljetek neki, hogy a testetek megfelelően végzi a munkáját.
2023. ápr. 8. 01:37
 9/9 gago77 ***** válasza:
21%
Húú mennyi irigy!!!
2023. júl. 6. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!