Lányok! Ki vállalna be olyan aktot vagy fél aktot amibe nem felismerhető? Ki büszke annyira a testére?
Figyelt kérdés
Szerződéssel, referenciákkal olyan fotósnak aki nem kihasználni akarja meg nem szexet akar mert tudom sok ilyen van sajnos.2015. nov. 25. 09:19
1/8 anonim válasza:
Szia. Én gondoltam ilyesmire, bár én csak plusz jövedelem miatt, de nem vagyok 100%-osan elégedett a testemmel 😞 Plusz még szerintem ki is öregedtem ebből 😃😊
2/8 Sunshinedoll válasza:
Én már álltam modellt művésztanoncoknak. Nem sok pénzt kaptam érte, de azért a pár óráért megérte. Mondjuk ők rajzoltak, nem fotóztak, a kamerákat nem nagyon szeretem.
4/8 anonim válasza:
Ha tényleg csak a testemről van szó és az arcom egyáltalán nem látszik, jó pénzért bevállalnám. Persze csak abban az esetben, ha megbízható a fotós és semmi hátsó szándék nem vezérli, kizárólag a munka érdekli. Amúgy kötve hiszem, hogy engem bárki is felkérne ilyen fotózásra:D
5/8 anonim válasza:
Modellkedtem régen, aktot ugyan sose vállaltam de szívesen kipróbálnám magam benne
6/8 anonim válasza:
Én be vállalnám de nem vagyok benne biztos...így könnyű mondani de ha valóban lehetne róla szó lehet szégyenlős lennék.😁
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok kifejezetten büszke a testemre, de öncélból bevállalnám. Egy jó fotós tudná, hogy mik az előnyös tartások és hogy varázsolják művészivé a képet.
8/8 anonim válasza:
Hát akkor én vagyok az egyetlen itt, aki nem. :D Tudok én magamról jó képeket készíteni. Másnak viszont nem vetkőznék le, nincs annyira jó testem. Pénzért se, nem bízom ilyenekben és nem szeretem, ha idegenek bámulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!