Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A beképzelt fiuk milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A beképzelt fiuk milyen lányokra buknak?

Figyelt kérdés
Az megvan hogy a lanyoknak altalaba bekepzelt ,büszke fiuk jonnek be. De mivan a fiukkal? Nekik is a büszke lányok?

2018. okt. 27. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igazandibol ez teljesen változó😂 tudom, idegesítő ez a válasz pedig ez nagyon is így van. Ez nagyon egyén függő.

Egyébként a te allitasod hogy a lányoknak a "bekepzeltebb"fiúk jönnek be ez sem igaz. Én inkább azt vettem észre hogy a magabiztosság. Az, hogyha ő az " Alfa vezér" és ehhez nem kell beképzeltnek lenni. De már találkoztam olyan lánnyal is aki meg egy kicsit onbizalomhianyosabb fiút keres, merthogy ő is az. Szerintem nincs sok értelme altalonasitani. Nagyon sok ember különbözik a többitől. Mások az elvarasaink és azok a dolgok amik vonzanak bennunket

16F

2018. okt. 27. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Általában". 😂😂 Nem ismered a világ összes lányát,pár felszínen levő liba miatt ne kezdj el általánosítani.

A beképzelt fiúknak is más-más az ízlésük. Nincs egy konkrét válasz. Tapasztalataim alapján a nagy hírű agyon sminkelt lányokkal jártak az ilyenek,de volt olyan aki rendes,szerény lányokkal jött össze. Ember függő.

2018. okt. 27. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Manapság igazán kevés lánnyal találkoztam, ismerkedtem akik nem lettek volna önbizalomhiányosak. Még a full jó lányoknak is folyton problémáik voltak a testükkel, nem tudták magukat elfogadni, persze először nem tűnt fel.
2018. okt. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!