Normális, hogy állandóan paranoiás vagyok hogy kiázik a betétem?
Figyelt kérdés
Kizárólag betétet használok.
Normális az, hogy ahányszor érzem hogy valamennyi "kijött", izgulok azon hogy felszívja-e a betét rendesen vagy a nadrágomon "landol".
(Nyilvános) mosdóban állandóan megnézem előröl-hátulrol a nadrágomat. Mindig kicsit félek is amikor felállok.
Más így van ezzel aki betétet használ?
Nem szeretnék kelyhet vagy tampont használni.
2023. márc. 29. 15:31
11/12 anonim válasza:
Nem tudok biztos megoldást a problémára, viszont (nem feltétlenül releváns) tapasztalatot tudok. Nekem átlagos vérzésem van, de mindig is bennem volt a para, hogy mivan, ha átázok. Ez kb megszűnt, mióta mosható betétet használok. Az okát nem tudom biztosra mondani, nyilván pszichés, mivel az eldobható betétek műanyagok, nem természetes anyagok, azért idő kell neki, mire beszívja a vért. Ezzen szemben a mosható kb azonnal. Ha nem viszolyogsz a saját véredtől, szerintem érdemes lehet kipróbálni, vannak különböző méretben, különböző erősségű vérzésre (igen, még "Niagara" vérzésre is), illetve a mensi bugyit is, ezzel nincs tapasztalatom, de FB-n van egy szakértő csoport ezzel kapcsolatban, ha érdekelne.
12/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, mindig félek, hogy átáztam és látszódik a nadrágomon vagy szoknyán.
Általában több betétet szoktam berakni ha megyek valahova, eddig még soha nem aztam át így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!