Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el?

Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy apukámmal élek, és csak ketten vagyunk, nekem pedig most jött meg először, és nem tudom hogy hogyan mondjam el vagy mit mondjak.....(anyukámtól kiskoromban elválasztottak) Szóval tudnátok tippet adni, hogy hogyan is mondjam el neki?

Nagyon félek....

#menstruáció #Nagylánylettem #Mitkellmondanom?
2023. márc. 14. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Apa, megjott a mensim. Szerintem ő jobban fél ettől, mint te.
2023. márc. 14. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mitől félni. Nem könnyű persze egy ilyen témába belekezdeni, de emiatt nem kell szégyenkezni, sem világraszóló bejelentést tenni azon kívül hogy elmondod a tényeket. Neked kell kezdeményezni mert ilyen téma nem jön elő csak úgy spontán beszélgetésnél.
2023. márc. 14. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy tragedia

Tudni fogja miaz

2023. márc. 14. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni:)

Ha nagyon kellemetlen, és van a családnak nő tagja(nővér, nagymama, nagynéni, stb.) akkor rajta keresztül is teheted.

Én így csináltam: elmondtam telefonon nő családtagomnak, aki elmondta neki. Nagyon kedvesen reagált, felajánlotta, hogy vesz nekem szükséges cuccokat, és vett magas vastartalmú gyümölcsöt, hogy meglegyen a vaspótlás

Sok szerencsét (nem mintha szükség lenne rá :D) , majd ha kedved van írd meg, hogy hogy ment

2023. márc. 14. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Tehát mi előbb tudtuk meg, mint az apukád.
2023. márc. 14. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek betétet vagy tampont.
2023. márc. 15. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!