Anya nem akar nőgyógyászhoz vinni. Ez normális?
Ha meg nem voltal nogyogyasznal, akkor milyen vizsgalat mutatta azt, hogy fertozesed van? Vannak egyaltalan tuneteid? Azert az eleg egyertelmu, ha van.
Egyebkent ha elmultal 14, egyedul is elmehetsz, persze.
2023. febr. 27. 21:23
2/14 A kérdező kommentje:
Először is köszi a választ:)) Igazából mindent megvizsgáltak nálam azt hogy mikre vagyok alergiás stb és végül a vizeletemet is megvizsgálták. Csak a neten kerestem rá hogy mi utal hüvelyi fertőzésre mert nincs kitől megkérdeznem. És szerintem tuti hogy valami fertőzésem lesz de ezt majd az orvos megmondja:") Sorry hogyha ciki kérdést tettem fel de tenyleg nem tudtam mar mit csinalni mert altalaban mindent tul stresszelek hehehe.
De nem ertem kerdezo, ne haragudj!
A vizeletvizsgalatbol hogyan jutottal el a huvelyi fertozesig? Mibol gondolod, hogy az van? Van benne ver, genny, meg esetleg magasabb a gyulladasi ertek?
Akkor ez max egy hugyuti fertozest jelent es a haziorvos ir ra valamit, ehhez nem kell nogyogyasz.
Marmint en felolem elmehetsz, csak felesleges kornek erzem, ha nincs semmi bajod amugy. Lehet anyukad is erre probalt ramutatni.
Meg tenyleg annyira nem ertem, mi alapjan jutottal el eddig. De azt gondolom, kombinalas es netes kereses helyett a hazirovosodat kerdezd meg az eredmenyrol elso korben.
2023. febr. 27. 21:39
Bocsi, azt kihagytam, hogyha hugyuti fertozesed van, akkor esetleg a haziorvos majd urologiara tovabb kuldhet, ha ugy iteli meg, hogy kell.
De ez nem a nogyogyasz szakterulete ugye.
2023. febr. 27. 21:43
5/14 A kérdező kommentje:
Na mindegy pont ezért kértem itt segítséget mert egy tudatlan kislany vagyok otletem sincs mit kell ilyenkor csinálni. Bízok benned is meg anyában is. Köszi:)
Szüzes nőgyógyászos perverz.
"tudatlan kislány vagyok". Ezek nem egy komoly szándékú lány szavai. Hanem a szüzes nőgyógyászos perverzé, aki megint sztorikra vadászik.
2023. febr. 27. 22:37
7/14 A kérdező kommentje:
whaaaat? nem is ertem a mondatot amit leirsz help. CHH A PERVERZ RESZT ERTETTEMXD. ELEG SERTO MIT NE MONDJAK.😹😹 nem kell hinned nekem de en akkor is lany maradokxddd Tenyleg nem komoly szandéku lány szavai mert úgy válaszoltál mintha hülye lennék ezért írtam ezt.. ES TENYLEG HULYE VAGYOK NAH. DE EZ MOST NEM LENYEG🥲
Ez a szűz, nőgyógyászos perverz, nem érdemes válaszolni neki.
"Tudatlan kislány". Aha, persze, aztán hirtelen mennyire rhadtul nem a kérdéssel foglalkozol, hanem idehánysz egy rakat smile-vel teliszórt marhaságot.
2023. febr. 28. 11:14
9/14 A kérdező kommentje:
GIRLLLL. NEM VAGYOK PERVEZ. azert raktam tele emoijakkal mert alapbol mindenkinek igy valaszolok. itt normalisan akartam kerdezni h normalis valaszt kapjak. es pontosan azert "hanyok ide egy rakat smileival teliszort marhasagot" mert nem vagyok valami felnott aki a titkosugynoksegnel dolgozik. Ja es gondolom most sem hiszel nekem de megertem en sem bizok az emberekben azert akart itt megkerdezni mert itt senki sem tudja h ki vagyok. azthittem itt tenyleg segitseget talalok de mindegy is. Es koszonom ezt a "nem erdemes valaszolni neki" mondatot ezekszerint akkor nekem kell ilyen kerdeseket keresni es arra a valaszokat🥲
10/14 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam h azert nem foglalkoztam a kerdessel mert eppen azzal gyanusitassz h egy perverz oregember vagyok.XD NAJOLVAN ELEG VOLT ENNYI AZ INTERNETBOL MERT ITT MAR MINDEN IS VOLTAMXD inkabb tanulok minthogy ezt olvassam. ja es lehetne normalisan is valaszolni mert valakiben is traumat tud hagyni. persze bennem nem mert ram mar mondtak rosszabat is itt az interneten💁🏽♀️
További kérdések: