Igaz lehet ez? Tegnap láttam egy videót és az volt benne hogy nőknek egészségtelen ha nyomást alkalmaznak pisilés közben elvileg úgy kéne hogy csak elengedjük magunkat én nyomok mindig
Figyelt kérdés
ma 07:18
1/2 anonim válasza:
Magamon tapasztaltam, hogy igen, ez káros, mert amikor ezt csináltam, a szervezetem magától már nem engedte el a vizeletet, valahogy az izmok nem eresztettek vagy nem tom, csak nyomásra. Úgy kellett magam visszaszoktatnom a normális pisilére.
2/2 anonim válasza:
Medenceizom felelös érte. Normál esetben (nem vagy szülés után, nem vagy túlsúlyos, nem üllsz sokat) a medenceizom tartja, hogy ne jöjjön ki a húgyhólyagból semmi. Ha pl pisilned kell, be kell fesziteni, viszatartod a vizletet. Ha túl laza a medenceizom akkor meg az a baj, hogy csöpöghet ha köhögsz, mert nem birja az alaphelyzetet tartani. Van egy optimálus feszülése. Ha ezen túl van az se jó, ha ez alatt az se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!