Ez mennyire egészségtelen?
Étkezésem egészséges teljesen, sportolok heti 4x. Viszont sok alkoholt iszom és iqost szívok. Szinte minden nap egy uveg bor vagy pár sör, másfél doboz terea.
Nem vagyok elhizva de kifejezetten vékony sem vagyok.
Lány vagyok és 28 éves
Oltari nagy hulyeseg.
Miota csinalod? Miert csinalod? Meddig tervezed meg? Azt hiszed, olyan konnyu menet leszokni az alkoholrol??? Azt hiszed, majd nem esel vissza, amikor ott a ket gyerek es a ferjed elhagy, vagy akarmilyen problemat dob az elet? Es tonkrevagod a gyerekeid mentalis egeszseget is.
Köszi a kritikát, ez is egy vélemény:) nem félek attól hogy nem tudnék leallni vagy hogy elhagyna a leendő férjem. Ha mégis ez történik, mert sajnos van hogy megtortenik, akkor az egy másik probléma.
En sosem a problemain elől menekültem az alkohollal mert csodás gyermekkorom volt és most is jó az életem:) egyszerűen jól esik és tudom hogy ez nem teljesen okes így, ezért is írtam ki a kérdést. Attól egyáltalán nem félek,hogy majd ha terhes leszek mi lesz, mert nagy az akaraterőm, csak egyelőre ezek nem olyan dolog amiken azonnal változtatni szeretnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!