Miért van az hogy amikor egy csomó egészségtelen ételt ettem menstruáltam, most meg miért nem?
Figyelt kérdés
Régen rengeteg ételt ettem napi szinten amik egészségtelenek. Pl: gyorskaja, péksüti, csoki, chips, és minden ilyesmi egészségtelent. Semmi egészséges zöldség vagy valami. Most rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyest, húst, tojást, magvakat, tejterméket (joghurt, sajt), tk. szénhidrát, vitamint eszek és nem menstruálok. Mi lehet a baj?2023. márc. 24. 19:36
1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és nem koplalok, napi 1750-1900 kcalt eszem.
2023. márc. 24. 19:37
3/12 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy nem.
2023. márc. 24. 19:49
5/12 anonim válasza:
Azért kérdezem, h fogytál-e, mert nekem amíg túlműködött a pajzsmirigyem, addig csak az extrém mértékű szénhidrátbevitel tartotta a súlyomat a normális szinten. Addig sose jutottam el, hogy ne menstruáljak, de ilyen 40-valahány kilóra simán lefogytam, ha nem a mekiben ettem minden nap.
6/12 anonim válasza:
talan megis tul vekony lettel...testzsir kevesebb?
7/12 anonim válasza:
Ha nem fogytál csontsoványra, akkor semmi köze a menstruációdnak a táplálkozásodhoz. Hányszor maradt ki?
8/12 A kérdező kommentje:
De, sajnos fogytam is és a testzsírom is csökkent. 25%-ról 16%-ra.
2023. márc. 24. 19:58
9/12 anonim válasza:
Na írd csak ide szépen, hogy hány centi és hány kiló vagy...
10/12 anonim válasza:
Magyarul éhezteted magad, és vagy mondjuk, 51 kiló a 173 centihez - legutóbb kb annyit írtál.
A válasz a kérdéséedre: mert koplalsz - és amíg nincs menzeszed nem 1700 kalóriákkal kell bohóckodni, hanem 3000 körül enni, hogy HÍZZ!, legalább míg meg nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!