Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A BEARVANA gumimacik tényleg...

A BEARVANA gumimacik tényleg megnövesztik a mellet/feneket? Illetve nagyon egészségtelen (tini korban)?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam már hogy azt használják elvileg olyan vitaminok vannak benne amely megnöveszti viszont azt irták hogy például terhesen nem lehet szedni. Vitamint miért ne lehetne vagy akkor van benne valami ami nem túl egészséges? Valaki tudna segíteni?

2021. febr. 12. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Placebo, hülyeség az egész. A genetikán nem változtat.
2021. febr. 12. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, de ha valóban hat, én elkezdem kenni vele a farkamat.
2021. febr. 12. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

2

Mondjuk az nekem se jönne rosszul!

2021. febr. 12. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajj mar edesem, ne legyel ennyire naiv :) Szerinted ha lenne erre egy csodaszer, akkor mi a francert leteznek plasztikai mutetek? Ki akarna kes ala fekudni, ha bevehetne valami bogyot, amitol nagyobb lesz a melle meg a segge?

A feneked maximum edzestol es meg a hizastol no meg, a melled pedig, ha meg novesben vagy, akkor “magatol”, plusz nyilvan hizas eseten az is nagyobb lesz, mivel zsirszovet.

Azt a penzt, amit erre koltenel, inkabb huzd le a wc-n, vagy vegyel belole egy zacsko gumicukrot, annak is tobb ertelme van, de komolyan :))))

Egyebkent megneztem az “osszetevoket”, fel van sorolva par gyogynoveny, de ennyi. Se szazalekos arany, se semmilyen pontosabb osszetevoket nem tuntetnek fel, gyakorlatilag barmi lehet benne.

2021. febr. 12. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
2021. febr. 12. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolso, amit linkeltel, az is baromsag es meg veszelyes is a mellett kitenni mindenfele folyamatos eros nyomasnak,vakumnak, stb.

Nyilvanvaloan nagyobb lesz a mell (es vorosebb, csunyabb, fajdalmasabb!), de ez ugy kb 1-2 percig tart, amig lemegy a duzzanat.

2021. febr. 12. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hízni kell. Én úgy gondolom, nekem azért nem nőtt meg a mellem, mert tinédzser koromban csont és bőr voltam. Később szülés után megnőtt, de akkor volt már rajtam zsírpárna is. Nem kell kövérnek lenni, de nem fognak kellőképpen működni a hormonok, ha kórosan sovány vagy. Nekem a menzeszem is 14 éves koromban jött meg, a többieknek mind 2 évvel korábban. Szerintem ez is a soványság miatt volt. Hogy hogyan lehet hízni? Hát terhesség alatt simán? De szerintem a rendszeres étkezés az egyik titka. Nem kihagyni reggelit, stb.
2021. márc. 29. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!