Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya nem akar nőgyógyászhoz...

Anya nem akar nőgyógyászhoz vinni. Ez normális?

Figyelt kérdés
Egy vizsgálat azt mutatta hogy lehet valami hüvelyi fertőzésem van. Azt mondták hogy baj lehet a fehér folyásommal. Viszont anya ugy gondolja hogy visszamenni es tenyleg kideríteni mi a baj csak pénzkidobás.. Nem szeretném hogy bajom legyen. Egyébként szűz vagyok és elsőnek mennék nőgyógyászhoz és persze én is félek de nagyon szeretnék elmenni mert nem akarom hogy ilyen problémaim legyenek. Egyedül is elmehetek vagy csak 18 felett? Vagy esetleg menjek el egy barátnőmmel? Vagy az nagyon ciki? Csak mert anyával biztos nem mehetek ezek után..
2023. febr. 27. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz vele. Ha valaki ilyesmi jellegű kérdést ír ki,akkor jönnek ezek a válaszolók, akik azt mondják, hogy a perverz nőgyógyászos. Nekik meg ez a fétisük. Szellemi toprongyok.
2023. febr. 28. 16:45
 12/14 A kérdező kommentje:
11# Hat igen sztm sem fogok vele foglalkozni. nem is eri meg vele vitazni.
2023. febr. 28. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

#16:45

Nézd már meg, hogy miket ír Xd Te sem vagy százas, ha neked nem esik le

2023. febr. 28. 17:09
 14/14 A kérdező kommentje:
13# marmint h en miket irtam?XDD NAJOLVAN TE IS MENJEL INNEN MOSTMAXD
2023. febr. 28. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!