Mitol fajhat a mellbimbom?
Figyelt kérdés
Mikor hozza erek akkor nagyon erzekeny es faj! Szuz vagyok meg szoval a terhesseg kizarva, a menzeszem csak 2 het mulva jon meg ovulaltam es jott folyasom. De mindig csinalok feluleseket, ha sportolok attol is fajhat? Vagy mi okozhatja meg?
20/l
ma 10:24
1/3 anonim válasza:
Sok mindentől lehet: Vmi kidörzsölte, vmivel megsértetted, vmi ruhára vagy anyagra, mosakodószerre érzékeny lett, izzadság is kicsíphette, túl szoros melltartó is okozhatta. Vagy vmi fertőzés, gomba.
2/3 anonim válasza:
Túl erősen szopogatta a pasid nem amúgy viccen kívül az egyes mindent leírt
3/3 anonim válasza:
Nálam egy bizonyos meltartó volt a bünös. Eltartott mig rájöttem. Az anyagja okozhatta. Kidobtam, azóta nincs problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!