Mitől fájhat a mellbimbóm?
3 napja kezdte és nem akar elmúlni. Ha hozzáérek fáj. A mellem többi része nem. Csak a bimbó udvar és a kis bimbó a végén. Inkább a hegye érzékenyebb.
Fogamzásgátlót szedek
Terhesség nincs kizárva, a fogamzásgátlón kívül mást nem alkalmazunk mint védekezés, de én nem gyanakodnék erre.
Orvoshoz kellene ilyen gonddal fordulni?
20N
Igen, dokihoz menj.
Esetlek nem irritálta valami? Nem száraz ott a bőr?
Mensi előtt vagy? Még akkor szokott fájni a hormonok miatt.
De alapvetően lehet maga a hormon tabi csinálja.
Nem irritálja semmi. Ugyan olyan a melltartóm mint eddig. Nem hordok túl szűk ruhákat sem.
Nincs konkrét mensim, de még messze is van,ha a szünetet annak vesszük.
Egyébként sose fájt még a mellem.
#4 majd eldönti a kwrdező, hogy mikor akar házasodni meg, hogy mikor él szexuális életet. Nem ez volt a kérdés. Nem 100 évvel ezelőtt élünk.
#5 20 éves. Nem kérhet mammográfiát, mert nem csinálnak neki 35 év alatt!!!!
Házi orvoshoz tud menni, aki beutalót tud adni emlőcentrumba vagy, ha nincs, akkor radiológiára.
Nem is igazán lenne sikere a mamográfián... Picik a cicijeim, nem igen tudnák kipréselni.
De korban sem vagyok ott úgy ahogy írták. Beszéltem a nőgyógyászommal.
Kedves 4-es! Nem fejezem be a fogamzásgátlót, mert nem véletlen szedem és attól, hogy te a Bibliának élsz én attól nem fogok! Köszönöm!
Azon gondolkodtam, hogy elkezdtem vasat szedni, az okozhatja ezt mint mellékhatás?
Ma van 1 hete, hogy szedem. Ezt a fajtát még nem szedtem ezelőtt. Nincs hozzá leírás meg semmi, hogy mit okozhat.
Nem hiszem, hogy a vas okoz ilyet.
Hormonális probléma lehet. Vagy van egy cisztád esetleg, ami nyomja a tejmirigyet...
Ne agyalj rajta, mert rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!