Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden évben nagyon izgulok a...

Minden évben nagyon izgulok a nőgyógyászati vizsgálat előtt. Hogy lehet leküzdeni a félelmet és megnyugodni?

Figyelt kérdés

Évente járok szűrésre, de sajnos napokkal előtte már gyomorgörcsöm van emiatt. Nincs gond az orvossal, meg a vizsgálat is hamar megvan, mégis utálom az egészet. Illetve félek, hogy esetleg rossz lesz az eredmény.

Néhány nap múlva megyek ismét, de ma már úgy keltem, hogy ideges voltam.

2023. febr. 20. 18:02
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
*...mert továbbra is nagyon káros másokat arra biztatni...
2023. márc. 6. 15:32
 22/39 anonim ***** válasza:
40%

20: "Honnan tudod hogy nincs miómája vagy cisztája? Én is azt hittem, hogy nincs és most az ultrahangon derült ki, hogy van."

Valószínűleg nincs se ciszta, se mióma, mert semmi tünet vagy probléma nincs. Akár lehet is, de probléma mentesen kár háborgatni.

A vizsgálat menetéről merőben mást gondolok. Szerintem megalázó és degradáló. És nem akarnék olyan nővel élni, akiben annyi önbecsülés sincs, hogy nem teszi szét a lábát egy vad idegennek és tűri, amit művelnek vele.

Nem mondom, néha nehéz elkerülni, de sokáig jól el lehet lenni nélküle. Én szívem szerint lezárnám a beszélgetést, mert úgysem fogjuk megérteni egymást.

2023. márc. 7. 17:13
 23/39 anonim ***** válasza:
28%

22-es ha te nem troll vagy, akkor sürgősen kezeltesd magad, mert beteg vagy. Szegény párod gondolom meg van félemlítve minden téren.

Fu mennyi beteg elméjű mászkál közöttünk. Undorító!

2023. márc. 7. 21:17
 24/39 anonim ***** válasza:
63%

23: Nem, nem vagyok troll; teljesen komolyan gondolom. A párom nincs megfélemlítve; szuper jól élünk nagyon régóta. Örülök, hogy ő elfogadja a nézeteimet és véleményemet, és hogy nem egy orvoshoz rohangáló típus.

Továbbra is azt kérem, hogy sértő jelzőket tartogasd másnak.

2023. márc. 8. 15:08
 25/39 anonim ***** válasza:
28%

Mert szerinted az normális gondolkodás, hogy nem engeded el orvoshoz, mert VÉLEMÉNYED SZERINT nincs semmi baja. Nevetséges vagy. Az a durva, hogy a nők ezt így elviselik férfiaktól.

Az egészségügyi ellátás alapvető dolog. Mi az,hogy a te nézeteid szerint kell élnie?

Ilyet mondana a férjem, hogy nem mehetek el nőgyógyászhoz éves szűrővizsgálatra, azt mondanám akkor viszontlátásra és kezelje a beteges féltékenységét.

2023. márc. 8. 15:47
 26/39 anonim ***** válasza:
59%

Szó sincs "nem engedés"-ről... Féltékenységről meg pláne nincs... a női orvos ugyan annyira gáz.

Szerencsére majdnem egyformán gondoljuk a dolgokat, ez van. És ennek örülök. Nyilván, ha valami baja lesz, elmegy, de reméljük erre nem kerül sor.

A legjobbakat kívánom Neked is.

2023. márc. 8. 19:39
 27/39 anonim ***** válasza:
28%

Én a párodnak egy normális párt kívánok, aki nem egy elmeháborodott. Neked meg egy jó pszichológust, mert nem vagy normális.

Életemben nem hallottam olyat, hogy valakinek nem szabad elmennie szűrővizsgálatra.

2023. márc. 8. 21:28
 28/39 A kérdező kommentje:
Én már szavakat nem találok. Hálát adok az égnek, hogy nem ilyen párom van.
2023. márc. 8. 22:25
 29/39 anonim ***** válasza:
44%
27, 28: Melyik részét nem értettétek a bejegyzéseimnek? Oda megy, ahová akar, DE szerencsére nem jár, és ennek én nagyon örülök. A párommal köszönöm, jól vagyunk, hosszú, stabil, monogám kapcsolatban. Elmeháborodott sem vagyok. És főleg nem minősítgetek másokat.
2023. márc. 9. 13:25
 30/39 A kérdező kommentje:

Jól van. Akkor ő is ugyanolyan igénytelen, mint te.

Csak menj már innen a hülyeségeddel. Írod a káros dolgokat.

2023. márc. 9. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!