Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan aki gyogyult a...

Van itt olyan aki gyogyult a hpv-bol?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor irhatnek neki privatban?

2023. febr. 15. 18:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászati volt a tipizálás. Fogalmam sincs mikor kaphattam el, mert alapvetően nagyon jó immunrendszerem van, sosem vagyok beteg, viszont ahogy bejött a covid az országba elsők között kaptam el majd rohantam beadatni az oltásokat gyógyulás után én hülye… és erre is fogták a szemölcsök megjelenését, mert ugye köztudott hogy egy gyengébb lefolyású vagy lappangó betegséget is felerősíthetnek az oltások. A lényeg, hogy lehet hogy a saját immunrendszerem pikk-pakk legyőzi és észre sem veszem, de a 3 oltás kicseszett velem..
2023. ápr. 7. 17:12
 22/24 A kérdező kommentje:

Segitsetek nekem is…

Tipizalasra mentem, vegul rakszures lett belole tavaly oktoberben, nem volt elvaltozas…most megyek megint

Nekem nincs a torkomban demmi, nem is neztek… nemi szemolcsok szoktak kijonni, annyira utalom mar 😭

Egy 5 eves kapcsolatom volt, elso is raadasul, kulon mentunk es akkor kezdodtek a tuneteim ugy hogy nem is voltam senkivel!

2023. ápr. 7. 17:56
 23/24 A kérdező kommentje:
En a mehnyakraktol rettegek nagyon!! Mar 1.5 eve benne van a szervezetemben
2023. ápr. 7. 17:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Egy barátnőmnek voltak visszatérő hpv szemölcsei, beadatta az oltást és ha jól tudom, azóta nincs ilyen jellegű problémája (Szegedre ment tanulni, ott ajánlotta neki az ottani nőgyógyásza).

#a sokat kérdező csaj

2023. ápr. 7. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!