Van itt olyan aki gyogyult a hpv-bol?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor irhatnek neki privatban?2023. febr. 15. 18:25
2/24 anonim válasza:
Jelen. 3 oltás mellett papilocare használata fél évig, rendszeres sport és vitaminok mellett negatívat teszteltem.
3/24 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy kellett konizációra menned vagy a rossz rákszűrés után kezdtél ilyen terápiába?
4/24 anonim válasza:
A torkomban jelentek meg pici papilloma kezdemenyek, utána mentem el teljes kivizsgálásra. Nőgyógyászokhoz, illetve több fül-orr -gégészhez is. Egyébként a nőgyógyászati rákszűréseim sosem mutatták ki, hogy gond lenne csak ha HPV tipizálást kértem.
5/24 anonim válasza:
Lemaradt, hogy nemi szerven nem jelentek meg szemölcsök, így ott elég volt a géles kezelés.
7/24 A kérdező kommentje:
Nekem a papilocare nem hasznalt, 3honapra ajanlottak es en 6hoig hasznaltam.
Sajnos meg mindig beteg vagyok.
Lezerrel gondoltam kezelni vagy isoprinosine(ha jol irtam) ezt ajanlotta a legutobbi orvos
2023. ápr. 5. 18:47
8/24 anonim válasza:
Nekem meg az nem vált be. Többször kezeltek vele de semmi, a papilocare is akkor lesz csak hatásos ha nincsen szemölcsöd már. Oltást megkaptad?
9/24 A kérdező kommentje:
Oltast azt mondta az orvos akinel voltam, hogy felesleges felvennem mert az csak a megelozestol ved igy nem vettem fel…majd elmentem masikhoz aki azt tanacsokta vegyem fel plusz szedjem ezt az immunerositot.
Neked mennyi ido utan sikerult lekuzdened?🙏
2023. ápr. 5. 21:57
10/24 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan, a kis kezdemények növekedését megállította a torkomban, a házi orvosom véleménye szerint pedig segíthet a leküzdésben is, immunreakciót vált ki, szóval ha nem is teljes gyógyulást eredményez de segíteni fog saját tapasztalat. Fél év kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!