Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan aki gyogyult a...

Van itt olyan aki gyogyult a hpv-bol?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor irhatnek neki privatban?

2023. febr. 15. 18:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#4es válaszolót kérdezem, hogy néztek ki a kezdemények? Nekem nemrég jött meg a méhnyakról vett minta eredménye, 33-as genotípusom van, de az előbb néztem a torkom, mintha lenne 2 bogyó 😐 Kivagyok már totál.
2023. ápr. 7. 09:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Kis pici pöttyök, ugyanolyan színű mint a torkomon levő nyálkahártya, csak ahogy megcsillant rajta a fény úgy vettem észre. Először 1 db, aztán pár nappal késöbb már 4-5db…én is nagyon beparáztam, megnézettem vagy 3 gégésszel de mindegyik megnyugtatott, hogy ne aggódjak ezen ennyire, alacsony kockázat jött ki és mivel nem rendes papillómák voltak csak ilyen kis pici kezdeménynek mondható így le se szedték…oltás után ahogy írtam is megszűnt a terjedésük, sőt az egyik doki azt is mondta hogy ez nem is kezdemény, hanem csak a jelen levő vírusra egy immunreakció, ami ilyen tünettel jár de nem HPV papillóma. De a lényeg, hogy ne parázz rá túlzottan, jobb nem lesz tőle és csak kicsinálod magad, ahogy én tettem.
2023. ápr. 7. 09:58
 13/24 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen... Tegnap ettem burekot, nem tudom, az kikezdhette?

2023. ápr. 7. 10:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Mióta az előbb kommenteltem, kijött még 3...😵 Pirosak, a vaku miatt lett világosabb a színük.
2023. ápr. 7. 12:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Ilyesmi volt nekem is igen, alacsony vagy magas kockázatú?
2023. ápr. 7. 13:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Jajj Istenem :( A méhnyakról vett minta a 33-as HR típust hozta ki. Nem tudom, ilyenkor vesznek mintát a torokról is? 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, nem értem miért jött ez ki most, 100%-ban monogám a kapcsolatunk.
2023. ápr. 7. 13:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Érdemes vetetni igen, de logikusan az lesz ott is valoszínű. Konzultálj dokival, az oltást pedig adasd be!!
2023. ápr. 7. 13:57
 18/24 anonim ***** válasza:

2 hét múlva lesz konizációm cinII miatt, előtte felkeresek egy orf.gégészt. Az a baj az oltással, hogy nálunk (Szerbia) csak szűz lányoknak ajánlott, 2 nőgyógyászt is kérdeztem és azt mondták teljesen felesleges. A magyarországi fórumokon viszont ezt olvasom, amit te is írsz. Megpróbálom leszedetni lézerrel és konzultálok még orvosokkal.

Amúgy neked volt hpv tipizálás? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, csak nincs kitől.

2023. ápr. 7. 15:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, volt igen es alacsony kockázatú lett.
2023. ápr. 7. 15:34
 20/24 anonim ***** válasza:
A torokról vették vagy a nőgyógyászati vizsgálat során? És ne haragudj, hogy megkérdezem, de te tudsz saccolni, hogy kb. mikor kaphattad el? Én eddig úgy gondoltam, hogy ami szemölcsöt okoz, az az infekció után gyorsan szemölcsöt ad.
2023. ápr. 7. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!