Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha van spirálod neked volt...

Ha van spirálod neked volt hasonló?

Figyelt kérdés

Kb 1.5 éve van spirálom és kb fél éve sokszor fájdalmas a szex. Van egy olyan megérzésem hogy a spirál miatt.

Hormonmentes mini.

Nem is kívánom annyit mint régen :/

2023. febr. 4. 16:07
 1/8 anonim válasza:
62%
Fél éve??? Miért nem mentél nőgyógyászhoz???
2023. febr. 4. 16:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Voltam és a spirállal minden rendben!
2023. febr. 4. 16:12
 3/8 anonim válasza:
Ez érdekes. Nyilván nem vagyok nőgyógyádz, de ez nagyon aggasztó. Nem gondolkodtál még azon hogy kivetesd?
2023. febr. 4. 16:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Elgondolkoztam rajta, de nagyon érdekelne hogy mi okozza :/

Nagyon érzékeny együttlét közben és hiába használunk sikositót is, azt érzem kidörzsölődik belül.. fáj néha még utána is :(

2023. febr. 4. 16:17
 5/8 anonim válasza:
13%
A spirált vetesd ki, mert ez abortuszt csinálhat amikor a beágyazódni akaró már megfogant élet hal éhen gyakorlatilag, nert a spirál nem engedi beágyazódni. A spirál nem a fogamzást gátolja, hanem a megfogabt életet, a magzatot öli meg ha úgy alakul. Vetesd kifele
2023. febr. 5. 13:16
 6/8 anonim válasza:
10%
5 ös vagyok, a spirál egy rejtett abortuszt művel. Akár hìvő ember valaki, akár nem, a megfogabt életet bizony ki kell hordani. Attól, hogy nem látszik és nem orvos végzi, még veszélyezteti az életet. Reméld, hogy még időben kiveteted és utána menj férjhez és áldásosan anya lehetsz.
2023. febr. 5. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Jesszusom!

#5.6. 🤦🏻‍♀️

Kedves Kérdező!

Nekem 10 évig volt fent, soha nem okozott ilyen gondot. Akkor fajta az együttlét, amikor méhszáj sebem volt, de azt a vizsgálat alatt látta volna Nálad a doki. Esetleg nem maradt hosszú a zsinórja? Nem lehet, hogy ahhoz ér, hozzá a párod?

Hormonális változások is lehetnek a háttérben. Én nem gondolnék a spirálra, hiszen nincs hormon tartalma.

2023. márc. 11. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
*fajta együttlét helyett: fájt az együttlét
2023. márc. 11. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!