Erős menstruációs vérzés,ami elhuzodik.Maga a mensi 46 nara jön meg,mit lehetne tenni fogamzasgatlo nélkül?
Hát ha neked smemi se jó, akkor meg szenvedj.
Most erre mit lehet mondani? A spirál addig okoz vérzészavart, amíg el nem vékonyítja a nyálkahártyát. Pár hétig, egy-két hónaapig pecsételsz, aztén többet nincs menzezs és legalább méhtestrákod se lesz...
Csak szerinted nem jó, ha nincs mensi. Ez ilyen laikus berögződött baromság.
Nem a menzesszel van baj, hanem a kiegyensúlyozatlan ösztrogénhatással, ami amúgy rákkeltő. A progezsteron meg pont az ellen van.
A méhtestrák legjobb megelőzési módszere a hormonos spirál.
Drasztikusnak pedig mondjuk a méhkivételt nevezném, nem egy 3 perces műveletet, ami évekre megoldja a gondod.
2-es voltam, kérdeztél: NOW progeszteronkrémet használtam, előírás szerint, naponta borsónyi mennyiség változó helyekre a vékony bőrrel borított testrészeken (alkar, boka, has, belső comb).
Spirált én se használnék, és a méhemet se vetetném ki. 53 éves vagyok, még mindig egyben, kaparni se kellett soha. Egyébként progeszteront tartós hatású injekcióban is kaphatsz az erős vérzésre, háromhavonta kell ismételni. Egy darabig ezt is kaptam, csak nem volt szimpi az orvos, akkor váltottam a krémre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!