Ha szűz vagyok még de már rég felnőtt, akkor hüvelyi úton nem vizsgál a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
csak UH-val?
mostanában egyre gyakoribbak a rendellenes hasfájásaim (menzeszen kívül, de az is brutál erős lett), ovulációkor gyakran, de most van, hogy a két esemény között is
a ciklusok egyébként rendben, de borzasztóan tartok az orvosi vizsgálattól (tudom hogy irracionális, de még magamnak is kellemetlen ott nyulkalni....)
2022. dec. 31. 20:10
21/30 anonim válasza:
Te nem tudod felfogni amit én írok 😂
Ha nem mész el mert minek alapon ezt se tudod kiszűrni, utána még nagyobb lesz a baj.
22/30 anonim válasza:
Ja és szerinted a rák az egyetlen betegség? A többit nem kell kivizsgálni?
23/30 anonim válasza:
20 Rákszűrésen meg van kacsa, az sem lehet jó élmény, és ha már ott vagy, úgyis megvizsgálna kézzel is. Sehogy sem jó...
25/30 anonim válasza:
24-es
De megvizsgálhat, gumikesztyűben.
26/30 anonim válasza:
Lehet, de egy rakszuresnek nem része. Ne terjessz valótlant, mert sokan emiatt nem fognak akarni elmenni szűrésre mert azt fogják hinni hogy nyulkalas lesz... Miközben egyáltalán nem része.
27/30 anonim válasza:
Nem írtam rákszűrést
Arra reagáltam amit te írtál, ami önmagában hülyeseg
29/30 anonim válasza:
Mindig megvizsgál kézzel is a doki minden évben. MINDIG.
30/30 anonim válasza:
+1 arra, hogy igen, gumikesztyűben , kézzel is megvizsgál az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!