Ha szűz vagyok még de már rég felnőtt, akkor hüvelyi úton nem vizsgál a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
csak UH-val?
mostanában egyre gyakoribbak a rendellenes hasfájásaim (menzeszen kívül, de az is brutál erős lett), ovulációkor gyakran, de most van, hogy a két esemény között is
a ciklusok egyébként rendben, de borzasztóan tartok az orvosi vizsgálattól (tudom hogy irracionális, de még magamnak is kellemetlen ott nyulkalni....)
2022. dec. 31. 20:10
1/30 anonim válasza:
Már miért ne vizsgálna hüvelyi úton? Ha jól értem akkor felnőtt létedre nem is jársz évente rákszűrésre? Attól mert szűz vagy meg fog vizsgálni.
2/30 anonim válasza:
2. Általában a szüzeket nem szokták hüvelyi úton vizsgálni, ez tény.
Viszont ha egyértelműen valami probléma van amit csak hüvelyi vizsgálattal lehet megnézni akkor nyilván megcsinálják. Kellemetlen lesz, de belehalni nem fogsz.
3/30 anonim válasza:
Ez problémától, nőgyógyásztól függ. Elvben nem probléma a szüzesség, a hüvelyi vizsgálatnál sem.
4/30 anonim válasza:
Keresd fel a nőgyógyászt, ő mindent elmond neked még a vizsgálat előtt.
5/30 anonim válasza:
Engem simán megvizsgált kacsával szűzen is. Semmi extra,kibírtam.
Pár másodperc tényleg, csak el kell lazulni valamennyire. Minél jobban sikerül,annál kevésbé fáj.
6/30 anonim válasza:
Ha meg is vizsgál, létezik direkt szűzekhez való eszköz (gondolom/remélem minden rendelőben), valószínűleg azzal. Nem kell tőle félni, legfeljebb kellemetlen, de annyit biztos nem ér, hogy ne vizsgáltasd meg az egészséged, ha tartasz valamitől.
7/30 anonim válasza:
Lehet, hogy csak hasi uh lesz. Plusz kérheted, hogy ne vizsgáljon meg. Én ezt tenném.
8/30 anonim válasza:
Megvizsgàltak hüvelyi UH-val, mert állítólag elég nagy rés van a szűzhártyámon. A szűzhártya hajlékony. Nem volt kellemes, de kibírtam. Fájni nem fáj, de feszített. Nem találtak semmit. Nekem is fájdalmaim vannak. :(
9/30 anonim válasza:
Mondjuk a hüvelyi UH-t tutira nem engedtem volna meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!