Ha szűz vagyok még de már rég felnőtt, akkor hüvelyi úton nem vizsgál a nőgyógyász?
csak UH-val?
mostanában egyre gyakoribbak a rendellenes hasfájásaim (menzeszen kívül, de az is brutál erős lett), ovulációkor gyakran, de most van, hogy a két esemény között is
a ciklusok egyébként rendben, de borzasztóan tartok az orvosi vizsgálattól (tudom hogy irracionális, de még magamnak is kellemetlen ott nyulkalni....)
9! Nem dugják azt fel tövig...nekem félévente van hüvelyi uh. Épphogy a hüvely bejáratához teszi a doki.
Egyszer kellett teljesen méhszájig nagyon régen, amikor pcos-re vizsgáltak.
13
Az intimszférám ilyen mértékű megsértését nem viselem jól. A vizsgálatot is kihagyom, nemhogy a hüvelyi uh-t.
16-os
"És akkor is eldöntöm, hogy milyen vizsgálatot engedek"
Jogod van hozzá de mi értelme veszélyeztetni az egészségedet? Nem véletlenül mondják hogy évente kell menni szűrésre. Ha megtudnád előzni de nem mész el és már késő?
Én is jobban féltem az intimszférám mint az átlag de az orvos nem véletlenül van. Persze vannak nagyon rosszak még a magánorvosok közt is de akkor is kell.
Édesanyámnak ultrangon vették észre hogy cisztája van, nem is kicsi,sőt. Nem volt fájdalma mert nem nyomott semmit de ki kellett venni mert ha kiszakad nagy gond lett volna
Szóval de rámehet az egészséged is. Tetszik vagy sem, ez tény.
Rákszűrésen nincs nyúlkálás és ultrahang. Mit nem értesz? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!