Mi tévő legyek ?? Több lent !
Figyelt kérdés
Másfél hete költöztem ide a páromhoz. Míg nem laktunk együtt többször mondta,hogy viszket neki odalent,illetve hogy túrós valami jön neki..hát én gondoltam hogy gombás fertőzése van,de inkább nem mondtam neki. Meg érzem neki hogy mindig büdös,de eddig még nem szóltam. Nem akartam megbántani. Most már vele lakok,másfél hete,első pár napban még nem volt semmi bajom,de egy pár napja,erősen gombás fertőzést kaptam én is. De már szinte megőrülök annyira rossz! Canesten krémmel kenem magam,de eddig még semmi változás. Hogy tudnám ezt elmúlatni? Illetve mi lehetne erre a megoldás hogy ne kapjam el majd újra tőle. Ma finoman tudtára adtam,hogy kenje be ő is magát,a krémmel, nehogy elkapja tőlem...dehát nyilván én kaptam el tőle.2022. dec. 29. 18:47
11/15 anonim válasza:
Kívülről hiába kened, a hüvelyed is kezelni kell.
Mindenről tudni kell beszélni, ne szégyellősködj.
12/15 anonim válasza:
#7. És honnan jön Neki a túrós valami, ha férfi?
13/15 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor vegyél canesten kombit, ahhoz adnak huvelytablettat is. Az kevés ha csak a krémmel kened. Baratodnak kelleni fog a szájon át szedhető tabi is, úgyhogy menj el nőgyógyászhoz, hogy felírja.
14/15 anonim válasza:
#12 A fitymája alól, pld? Esetleg a húgycsőből?
15/15 anonim válasza:
#14. Köszönöm szépen, ezekre nem gondoltam, mert még soha nem hallottam ilyenről. Szerencsére... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!